Lauantai aamu, vaapaapäivä saa nukkua pitkäään.

klo 5:07 Diwa ja apina tulevat sänkyyn päältäni vyöryy +50 kg koiraa. Diwa haluaa ulos. Diwa pääsee ulos, menen takaisin sänkyyn. Harry murisee.

klo 5:20 Diwa haluaa sisälle päästän Diwan sisälle sillä aikaa Bella on vallannut paikkani sängyssä. Tungen väkisin Bellan viereen, Harry murisee. Pääsen puoliksi peiton alle Diwa ja apina kävelevät ylitseni edestakaisin ja Diwa ja apina löytävät paikan sängystä, Diwan pikku peppu on minun tyynylläni, nyt nukutaan.

klo 5:45 Turri haukkuu ja haluaa ulos, kaivaudun sängystä ylös, päästän Turrin ulos, Diwa ja apina nousevat myös ylös, Diwa menee Turrin kanssa ulos apina jää sänkyyn. Kaivaudun takaisin sänkyyn ja Harry murisee, Bella ei siirry tuumakaan.

klo 6:13 Diwa haluaa sisälle, nousen ja päästän Diwan sisälle, Turri jää ulos, Bella ja Luna nukkuvat edelleen, Luna omassa sängyssä ja Bella minun paikallani. Palaan sänkyyn, Diwa ja apina kävelevät pari kertaa ylitseni kunnes jättävät sängyn ja Diwa lähtee eteiseen. Kuuntelen, Diwa avaa pannuhuoneen oven, nousen ripeästi ylös (pannuhuoneen takahuoneessa ovat ruokatynnyrit). Harry murisee.

klo 6:20 Annan Diwalle ruokaa, palaan sänkyyn. Ihanaa taidan nukahtaa, Diwa on syönyt ja Diwa ja apina tulevat sänkyyn, Diwa kävelee ylitseni ja Harryn ylitse ja takaisin, apina putoaa sängystä, Diwa lähtee noutamaan apinaa. Turri haukkuu sisälle, nousen ja päästän Turrin sisälle, samalla Bella ja Diwa lähtevät ulos. Menen takaisin sänkyyn mahdun sänkyyn kokonaan. Luna nousee omasta sängystään ja tulee jalkopäähäni nukkumaan. Neste- OIli saapuu sänkyyn ja ryhtyy nuolemaan Lunan kuonoa. Turri menee vaatekaapille ja vetää Harryn sukkakorin lattialle, nousen ylös otan sukat pois Turrilta ja palaan sänkyyn, Turri hymyilee ja Harry murisee.

klo 6:45 Diwa haluaa sisälle sekä Bella. Nousen ja päästän koirat sisälle, samalla saapuvat isot kissat sisälle. Annan kissoille ruokaa. Kaikki muut sisällä, paitsi että Turri lähtee ulos (onneksi). Menen sänkyyn ja meinaan nukahtaa, miksi on näin hiljaista miksi Diwa ja apina eivät kävele ylitseni, kuuntelen ja nousen varmuudeksi tarkistamaan tilanteen, keittiön koiraportti ei ole mennyt lukkoon asti kun annoin kissoille ruokaa Diwa on mennyt keittiöön ja syönyt puolitoistakiloa lihaa jonka otin illalla sulamaan pakastimesta. Minun tekisi mieli murista, siivoan keittiön lattian, Diwa ja apina ovat menneet sänkyyn. Menen sänkyyn , en mahdu peiton alle, sängyssä on hiekkaa tyynyllä on karvoja ja Harry murisee.Diwa ja apina kävelevät ylitseni.

klo 7:15 Luna tulee nuolemaan naamaani Bella kuorsaa päälläni ja Diwa ja apina kulkevat ylitseni ja Harry murisee ja Turri haluaa sisälle ja kissa kehrää tyynylläni ja toinen repii sohvaa kynsillään ja yksi on hiekkalaatikolla vaikka juuri tuli sisälle, Turri haukuu oven takana  ja minua ei väsytä yhtään, nousen ylös. Hyvää huomenta kaikille.

klo 7:30 - 9:00 Luna nukuu (omassa sängyssä), Bella nukkuu (Harryn vieressä), Turri nukkuu (pihalla)ja Diwa ja apina nukkuvat sohvalla kissat nukkuvat terassilla aurinkotuoleissa. Minä selailen nettiä kun on ihanan rauhallista. Harry nukkuu ja murina on rauhoittunut.

Erityiskiitos Minnalle ja Emmalle tuosta oranssista apinasta jota meille näytetään n. 100 kertaa päivässä. Ainoa lelu mitä Diwa ei ole rikkonut.

734539.jpg

734540.jpg