Taas ollaan kokemusta rikkaampia, siis vaikka ei tullut mainetta ja kunniaa niin tuli kokemusta kuitenkin. Eniten minua ilahduttaa, että koirat käyttäytyivät todella kauniisti ja kumpikin liikkui todella kauniisti kehässä, ja sen jopa tuomari huomasi. Kari Järvisen tuomarilinja ei olisi voinut olla tiukempi, erinomaisia arvosteluja sai suurennuslasilla hakea.

Bellan arvostelu:

Tuhdissa kunnossa oleva narttu (lue ehkä vähän lihava, ei minun mielestäni), jolla kokonaisuuteen nähden pieni pää. Hyvät mittasuhteet Hyvä kaula. Oikein kulmautunut etuosa, jyrkkä lantio, takaa raajat saisivat olla paremminkin kulmautuneet. Liikkuu hyvin, hyvä turkin laatu. VAL EH 1

Diwan arvostelu

Hyvin kehittynyt, nuori narttu, jolla kapea pää, otsapenger tulisi olla voimakkaampi, alaleuan tulee kehittyä vielä, purennan tulisi olla tiukempi. Vahvaan runkoon riittävä luusto, selkälinja antaa periksi. Liikkuu hyvin oikealla askel pituudella. oikean laatuinen ja parhaassa kunnossa oleva turkki. JUN H

Liekö tuossa lopussa tarkoitettu ei parhaassa kunnossa oleva turkki kun on tuo lause rakenne hieman outo, mutta tuolla lailla se oli kirjattu.

888009.jpg

Meitä kävi Porvoossa tapaamassa moni moni vuotinen ystävättäreni Hely ja tietysti Hely halusi myös tervehtiä haukkuja.

888013.jpg

Hely, Diwa ja Bella

Tulomatkalla poikettiin tietystikkin moikkaamassa Emma , Hugoa, Iinaa, Oonaa ja Remua kavereineen.

888025.jpg

Raikas vesi odotti matkalaisia ja sulassa sovussa samalla ämpärillä sisko ja sen veli, eli Bella ja Hugo.

888036.jpg

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, taas kerran.

888042.jpg

Tosin Emma joutui hieman esiintymään kun kukaan ei meinannut huomata pikku-Emmaa.

Tänään oli Neste-Oililla onnen päivä Minna ja Janne olivat ostaneet Oilille aivan upean uuden pedin missä lekotella, tuskin sain sitä paketista kun Oili jo valtasi sen.

888053.jpg

Kiitos Minnalle ja Jannelle.