Eilen oli eukko niin väsynyt ilalla saunan jälkeen, että ei jaksanut edes kirjoitella kuulumisia. Koirat siis viettiät laatuaikaa Harryn kanssa, oli jälleen kerran kerätty lehdet pois, mutta hassua nyt aamulla ne ovat kävelleet takaisin pihalle kompostista, ainakin niitä oli kaikkialla, ja näyttivät ihan saman näköisiltä kuin ne mitkä oli viety eilen kompostiin.

Kasvattajapäivillä oli kaksi mielenkiintoista aihetta, polyneuropatia ja koiran ruokinta. Kumpikin aihe herätti ajatuksia ja varsinkin koiran ruokinta-aihe herätti paljon keskustelua aiheesta. Siinä asiassa ei yhtä totuutta taida ollakkaan, vaan yksi ruoka toimii toisella koiralla ja toinen toimii toisella koiralla. Saimme Olli Wuorimaan tekemän kattavan aineiston mukaamme ja siihen täytyy tutustua vieä huolella. Saimme myös opastusta miten pitää tuoteselostetta lukea, jotta maallikkokin pystyisi tekemään hyviä valintoja. Mutta yksi asia tuli selväksi, että se on koira joka lopulta päättää. Suositeltavaa on syötää uutta ruokaa ainakin 60 päivää ennen kuin voi vaikutusta arvioida.

Moni kasvattaja oli ottanut pentuja mukaan ja oli siinä vilinää kun pikkutassut vipelsivät pihalla. Pikkuinen Iinakin oli päässyt mukaan ja minä sain vähän lainata Iinaa, kiitos Minna ja Janne. Kiitos myös Sadulle kivasta matkaseurasta ja turvallisesta kyydistä.

981021.jpg

Lehtitalkoot.