Lotta on kissojen harmiksi oppinut tänään uuden taidon nimittäin Lotta hyppää sohvalle. Viut-vauts Lotta paineli kissojen perässä ja siinä sitä oltiin sohvalla ja kun yksi kerta onnistui niin taito oli opittu.

1069612.jpg

Lotta ja Vili-Naukkis

Tänään käytiin myös tapaamassa mummia ja faaria ja sydänten valloitus oli täydellinen, no kukapa tuota pientä palleroa voisi vastustaa vaikka pieni lätäkkö jäikin Lea-tädin matolle muistoksi. Autossa Lotta matkustaa jo aika tottuneesti ja rauhallisesti.

1069621.jpg

Ruoka maistuu niin, että välillä on pakko pitää kupista kiinni, että se ei vain karkaa alta pois ja vie pienen koiran ruokaa mennessään.

1069634.jpg

Tuo Minnan puodista ostamani koiranpeti on taitaa olla jonkinlainen taikapeti, sillä tyhjänä se ei ole hetkeäkään, kissat ovat aivan lumoutuneita siinä nukkumisesta ja kun kissat luovuttavat niin heti on koira pedillä ja kieltämättä kun vain ehtisi niin olisi siinä itselläkin niin kiva löhötä.

1069639.jpg

Ihanaa nukuttaa

Lotta hat Heute rausgefunden wie sie aufs Soffa springen kann. Lotta mag es hinter unseren Katzen  zu rennen , und so ist sie mit Schwung hinterher aufs Sofa gekommen.. Die Katzen waren vielleicht nicht so begeistert um dieses Können von Lotta. Heute hat Lotta auch Grossoma besucht und ihren und Opas Herzen sofort erobert. Essen  tut er sehr gerne und ab und an muss sie den Napf mit der Tatze halten um zu hindern das der wegrutscht. Wir sind so glücklich dass wir sie hier haben, Lotta ist richtiges Prinzessin.