Lunan kasvattaja Satu kyseli Lunan kuulumisia ja kirjoitinkin hänelle, että Lunalle on ruoka maistunut taas vaihteeksi hyvin. Lunan ruokalistalla oli tänään peruna-kana-neuta kokonainen pötkö, sitten oli pala nuoren lampaan keuhkoa (ihanan väristä) ja sitten vielä naudanmahaa. Luna söi koko kupillisen, ihan kaikki. Lottakin sai tänään jyrsiä lihaista lampaanluuta ja kyllä  Lotta olikin innoissaan. Huomenna kun menen töihin, niin muutkin koirat saavat lampaanluut tarhaan jyrsittäviksi.

1076585.jpg

Vatsa täynnä nukuttaa niin hyvin

Pikku-Lotta kävi tänään tutustumassa naapurin tätiin ja tartuttamssa vauvakuumetta.  Naapurit ovat jo pitkään pohtineet koiran hankintaa, mutta eivät ole vielä päässeet yksimielisyyteen rodusta. Lotta kyllä osasi hurmata, vaikka taisi jäädä pieni kurainen tassunjälki tädin takkiin muistoksi.

1076599.jpg

Mitäs nyt teksi?

Kajukin Lotan veli kirjoitteli kuulumisiaan , kovin kehuttiin poikaa rauhalliseksi pennuksi. Kaju kuulemma odottelee siskoaan käymään, luvattiinhan me mennä käymäänkin kun ehkä muutakin asiaa tuonne Kotkan suuntaan saattaa ilmaantua.

1076618.jpg

Ruokailemassa taitaa Kajukin olla.