Tänään pakkasimme Lotan, Diwan  ja Lumikin autoon ja suunta kohti Haimoota, räntää sateli koko matkan ja matkustajat nukkuivat. Perille päästiin turvallisesti ja Emman ja Diwan jälleen näkeminen on aina yhtä sydämmellinen , parhaat ystävät kohtaavat iloiten hännät huiskien.  Lotta päätti ottaa vierailusta kaiken irti, uusia kaverita tuli roppakaupalla ja kaikkein hienointa oli se Lotta pääsi Diwan kanssa kauppaan. Voi kuinka ihanaa tuolla kaupassa oli ei meinannut hennoa lähteä pois ollenkaan, ja varmasti se oli syynä kun yritin ottaaa ainakin puolet kaupasta mukaan kotiin.

Lotta und Diwa waren beim Weihnachtseinkauf und Freunde treffen. Diwa hat ihren Schwester Emma getroffen. Deren Freundschaft ist seit ihren Geburt fest geblieben. Lotta hat Zwei grosse Rüden - Remu und Hugo getroffen und Lotta hatte überhaubt keinen Angst. Mit dabei war auch unsere Kaninchen Lumikki, die sich in Akseli  (von Minna) verliebt hat  und nun hoffen wir dass sie Babys um neujahr haben wird. Die Katzen und Hunden haben auch Weihnachtskalendern bekommen und Lotta einen feinen Hundebaby-Buch.

1102826.jpg

Lotta ihmemaassa

1102830.jpg

On siinä herkkua monen moista

1102840.jpg

Mitäs täältä löytyy?

1102846.jpg

Diwa tutustuu tarjouksiin.

Sitten laitettiin koirat pihalle telmimään ja minä pääsin vauhtiin , ostelemaan joululahjoja eläinperheellemme. Voi kuinka oli paljon ihania tavaroita. Ensin ostin niin hyvän tuoksuista kanin ruokaa, että on varmasti kohta pakkomaistaa, tai ainakin nuuhkia sitä vähän väliä. Lumikki sai uuden wc:n ja herkkutikkuja jotka laitetaan pukinkonttiin. Ostin toisen koiran pedin, kosa meillä on Harryn kanssa riitaa kuka siinä ensimmäisellä saa löhöillä, jos siinä ei ole kissaa tai koiraa niin jompikumpi meistä valtaa sen heti on se ihmeellinen peti. Ihanan pehmeä ja selkää hyväilevä. Kissatkin saivat uuden wc:n kauniin vaaleanpunaisen ja kyllä täytyy sanoa, että kissan hiekka on mennyt hienoksi kuin timantteja kaataisi laatikkoon. Lihaa piti tietysti hieman ostaa sellaisia herkkupalleroita juhlahetkiin. Uskallan laittaa tähän kuvan joululahjoista, koska koirat eivät meillä käytä tietokonetta, ainoastaan Neste-Oili ja hän on luvannut vaieta lahjoista.

1102994.jpg

Mikä se tämä kapistus on

1102867.jpg

Pukinkonttiin kaikkea kivaa

Lotta sai Minnalta ja Jannelta aivan ihanan vauva kirjan mihin olen jo juttuja kirjoitellut.

1102869.jpg

Sitten koirat ja kissat saivat Minnalta ja Jannelta joulukalenterit ja uskomatonta että kissa voi ymmärtää joulukalenterin päälle. Neste-Oili valitsi oitis kissojen kalenterin ja kun yritin sitä ottaa pois niin kissa murisi minulle.

1102881.jpg

Näiden namien täytyy olla todella herkullisia , Oili popsi kymmenen namia hetkessä ja murisi.

1102890.jpg

Niin hyvää

Ihmettelette varmaan miksi se kanikin oli mukana, no olimme päättäneet Minnan kanssa toimia Amorin apulaisina ja tutustuttaa Akselin ja Lumikin toisiinsa ja rakkautta oli selvästi ilmassa.

1102901.jpg

I love you

1102916.jpg

Mitä ihmettä ne touhuaa ei ymmärrä pieni eläin.

1102922.jpg

Tarkkana kuin porkkana

1102926.jpg

Suihkulähteessä

1102933.jpg'

Mä olen korkeella mäen päällä näkeekö mamma

1102939.jpg

Pojat tykkää musta.

Kiitos aivan ihansta päivästä ja upeasta "jouluateriasta", aika kului taas kuin siivillä. KIITOS JANNE, MINNA, SOFIA ja MATIAS.