Lotta oli tänään ensimmäisessä pentunäyttelyssään Helsingissä Kaapelitehtaalla. Kun päästiin paikalle oli Lotta kuin suolapatsas oli siellä sen verran paljon koiran pentuja, kuulemma yli tuhat ilmottautunutta. Oltiin kuin sillit suolassa ja luulin että Lotta ei suostu ottamaan yhtäkäään askelta, ei eteen ei taakse, onneksi oltiin paikalla jo tuntia ennen ja lihapullan ihmeellisellä voimalla, otettiin askel sinne toinen tänne, hiki siinä tuli emännälle ja varmasti myös Lotalle. Ajattelin ei taida tulla mitään tästä näyttelystä, mutta ihmeiden aika ei ole ohi kun Lotan vuoro tuli mennä kehään Lotta aivan kuin vapautui (ainoa paikka missä oli tilaa) ja tervehti tuomaria iloisesti, hampaat tarkistettiin ja muutenkin koira tutkittiin. Lotta seisoi rauhallisesti tuomarin kosketellessa. Lotta liikkui kehässä kauniisti pitkällä askeleella ja valloitti tuomarin rauhallisella avoimella käytöksellään ja lopputulos oli huippu hyvä PN1, KP, ROP.

1340683.jpg

Komeat on ruusukkeet.

1340689.jpg

Lotta hat Heute auf ihren Aller Erstes Welpenausstellung teilgenommen in Helsinki. Im Angfang hatte sie etwas Angst, weill das Ausstellungsplatz sehr eng und voll war. In den Ausstellung nahm über Tausend Hundewelpen teil. Lotta nahm teil zur Klasse 5 - 7 Monaten. Als Lotta im Ring war, war ihr Angst verschwunden und sie begrüste die Richterin fröhlich, zeigte ihr Zähne und benahm sich sonst sehr brav. Alles dies brachte Beste Hündin 1 Ehrenpreis und BOB  (Beste im Rasse) Hier noch das schriftliche Beurteilung von Lotta:
6 Monate Alt,feminin, Mittelkräftige Knochenbau, richtige Porportion, gutes Kopf und Gesichtsausdruck. Dunkele Augen. Gebiss und Zähne  ok. Etwas wenig  gewinkelt Vorne und Hinten. In dieses Wachtumsstadium noch etwas höher von Hinteren Teil. Bewegt sich mit langen Schritt und gleich. Offenes und ruhiges Wesen.
 
Lotan arvostelu oli seuraava:
6 kk vanha feminiininen, keskivoimakas luusto, oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Tummat silmät, purenta ja hampaat ok. Hieman niukasti edestä ja takaa kulmautunut. Hieman takakorkea kehityksen tässä vaiheessa.Liikkuu yhdensuuntaisesti. Avoin ja rauhallinen luonne.
1340691.jpg
 
Minulle tapahtui myös suuri moka, kamera kotona ei kuvia näyttelystä. Otettiin sitten pihalla kotona nämä kuvat. Tulomatkalla poikettiin Vihdissä katsomassa Viiviä Jannen ja Minnan uutta koira-vauvaa ja kyllä oli pienokainen suloinen. Koska kameraa ei siis ollut joudun odottelemaan kun Janne lähettää ystävällisesti ottamansa  kuvat minulle. Lotta leikki Iinan ja Oonan kanssa todella kauniisti ja meno oli armotonta. Kiitos Minnalle ja Jannelle herkkupöydästä joka meille oli katettu.