Tänään päästiin tekemään tosiaankin lumitöitä ja mieleen tuli että onkos nyt tulllut talvi kevään keskelle ja kuinkas nyt laitetaan pesä linnuille. Koirat kyllä olivat innoissaan kun olin pitkästä aikaa heidän kanssaan pihalla peuhaamassa, ovat haukkuparat jääneet nyt vähemmälle huomiolle. Diwalla oli hieno keppi, mitä heti tultiin näyttämään mammalle. Lotta kurkisti taskuun olisikohan jäänyt yhtään namia taskun pohjalle ja Lunakin seurasi silmätarkkana mitä puuhattiin. Turrin kanssa tehtiin pieni lenkki ja Turrin ontuminen on aika pientä tosin nyt loppuivat lääkkeet ja täytyy keskustella uudelleen lääkärin kanssa. Meidän pikku riiviöt nukkuivat kun me ehdittiin tehdä tätä kaikkea. Varasin tänään myös pentutestausajan ja testaus on samana päivänä kun pennut täyttävät 7 viikkoa.

1414158.jpg

Diwan hieno keppi

1414165.jpg

Minun kasvattajani on kirjoittanut pentukansiion Lotta ei saa syösä lunta, mutta ei hän varmasti koskaan ole maistanut Suomalaista lunta.

1414172.jpg

HÖH otitsä nyt musta kuvan?

1414176.jpg

Mitä nyt mä vain maistoin sitä lunta.

1414178.jpg

Huomio kaikki tiellä kävelee ihminen!

1414179.jpg

Tässä perhepäivällinen, mutta minne unohtuivat ruokailutavat, ei kait  ruokapöydässä ihan nukkua saisi. Pieni sininen poika kuiskaa äipälle salaisuuden.

Das Aller Erste Wurf an Beluna Kennel ist also geboren ; Sechs gutaussehende Rüden und Drei wunderschöne Hündinnen. Welpen sind Meistern beim saugen und von Mama Bella wird Gräfte verlangt um Alle kleine Welpen satt zu bekommen. Die Welpen sind munter und laut auch. Wenn sie Mal hunger haben, hört man es deutlich und sie müssen schnell was zum saugen bekommen. Bella ist auch wohlauf