sillä me syötiin tänään oikean koiran ruokaa, eikä mitään pelkkää velliä. Nassutus oli kova kun pennut saivat nappulaa ensimmäisen kerran. Oikea koiran ruoka tuntui maistuvan kaikille ja tänään painot olivat nousseet kyllä roimasti. Kolme pentua painoi jo yli 3 kg ja muutkin olivat lähimaastossa. Toinenkin yllätys oli "iskä" oli tehnyt pennuille uuden ruokapöydän, sillä meidän pentubaarissa oli vain 6 ruokapaikkaa, mutta nyt on uusi hieno baari missä on 10 paikkaa.

1453538.jpg

Uudessa baarissa ruokailemassa

Sitten tapahtui vielä ihmeitä, pentujen mailma laajeni, sillä alkoi näyttää, että pennut ovat jo tosi ahtaasti pentukehässä, joten ovet aukenivat ja pennut saivat käyttöönsä lähes koko huoneen, oli siinä ihmettelyä ja vain yksi pentu kömpi nukkumaan pentulaatikkoon.

1453542.jpg

Bella rakastaa nuolla pentujen jämät kupeista, ompahan tiskarilla helpompi homma

1453545.jpg

Unileluja pitää olla

1453547.jpg

Jos ei ole unilelua niin ainakin kaveri pitää olla.

1453550.jpg

Yhteiset lelut

1453554.jpg

Nukutaan täysillä.

1453561.jpg

Pieni valkoinen tyttö unten mailla, kauniita unia kaikille.

Turri kävi tänään taas lääkärissä ontuman vuoksi, joka ei ole parantunut (ehkä hieman lieventynyt). Turri  on tällä hetkellä ihanne painossaan, mistä saimme kehuja. Turri painoi 46kg. Nyt täytyy saavutetut linjat vain pitää. Turrille määrättiin cartrophen-hoitosarja 4 x peräkkäisinä viikkoina käymme hakemassa piikin. Lepo ja remmiliikunta jatkuu. Lääkäri oli kuitenkin toiveikas että Turrin ontuminen saadaan pois ja kivut myös sen myötä.