Oli todella ilo katsella kun Moseksen perhe tapasi pennut ensimmäistä kertaa. Voidaan puhua riemullisesta tapaamisesta. Pentulaatikko lumosi suorastaan Satun ja Mikon jotka viihtyivät pentujen seurassa hyvin. Pienet pallerot yrittivät vähän puntistakin retuuttaa ja kokeilla aivan ihka uusia hienoja hampaitaan. Sadulla ja Mikolla on luultavasti ollut kiireinen ilta kun he ovat näyttäneet ne kaikki valokuvat ja videot Santulle, jota heillä oli kotiin viemisinä, Santtu kun  oli jäänyt kotiin odottamaan. Ensimmäinen pentu ylitti tänään 4 kg rajan ja kaikki pennut ovat jo ylittäneet 3 kg. Pennut ovat kasvaneet hyvin ja niillä on hyvät ruokahalut, Bella imettää vauvoja edelleen uskollisesti ja puhdistelee pikkuisia vellinaamoja. Sanomalehti on saanut aivan uuden merkityksen, sillä niin monta kertaa olen lehden jo nyt levittänyt lukematta yhtäkään uutista, mutta hetkessä siihen ilmestyy pikku liri tai hieno pökäle. Kyllä meidän pennut sitten ovat taitavia ja minun mielestäni niin ihmeellisiä.,

1466529.jpg

Missä meidän Moses on? Onko se tuo sininen ei se taitaa olla tuo harmaa, mutta hei katso tätä kirjavaa, entäs tuo ruskea, otetaanko ne kaikki?

1466533.jpg

Lapset on pakko laskea, ettei vain yksikään ole vahingossa matkustanut pois yllättäen.

1466541.jpg

Neste-Oili se tuossa pökkii minua ja kehrää, mikäs on kissan kehrätessä kun oli saanut oman tarinansa Neste Oy:n henkilöstölehteen, taitaa olla ihan julkimo tämä meidän katti. Toissa yönä ihmettelin suuresti, että mihin ihmeeseen se Harry lähti puolikahdentoista aikaan yöllä ja vesisateessa, olin jo menossa nukkumaan ja näin vain että taskulampun valo aina välähti, mutta koska olin väsynyt nukahdin ja aamulla Harry kertoi, että Oili oli livahtanut ulos yöllä (tupakointi voi vaarantaa terveytesi = Harry sai flunssan) ja Harry ei ollut uskaltanut jättää Oilia ulos yöksi koska tiesi, että aamulla syntyy mailmansotaa muistuttava konflikti jos Oili on yön ulkona, joten he leikkivät Oilin kanssa hauskan puolitutnisen, ennenkuin Harry sai Oilin sisälle.