Tänään viimeinenkin pentu sai tavata oman emäntänsä kun Tarja piipahti omaa Topiaan katsomassa. Tarjan kanssa emme olleetkaan vielä livenä tavanneet, joten oli tosi hauska nähdä, kiitos vierailusta. Pennut olivat tänään  myös ulkoilemassa ja pääsivät isolle pihalle ja siinä sitten olikin vipinää.

1505777.jpg

Äitii me tullaan perässä.

1505783.jpg

Miljoona miljoona kiveä ja roskaa mitä olisi pitänyt maistaa.

1505789.jpg

Tässä sitä oli pennuilla ja minulla ihmettelemistä, sanoin Harrylle pinoa tiilet johkin sellaiseen paikkaan missä ne eivät ole tiellä (tiilet poistettiin pentuterassin tieltä), niin uskomatonta Harry pinosi ne pihan ainoaan kukkapenkkiin, eihän ne tiilet yhtään ole kukkien tiellä ei ei ole. Kaikessa täytyy nähdä jotain positiivistä, en vielä ole keksinyt mikä positiivinen asia löytyy tiilistä kukkapenkissä. Tänään oli myös taas kynsien leikkauspäivä ja nyt kynnet ovat jo sen verran kasvaneet, että minäkin näen ne vaivattomasti, vaikka tuo ikänäkö tekee kepposia. Samalla kun kynnet leikattiin pennut saivat tutustua sisätiloihin ja siinä ehdittiin repiä yksi seiskapäivälehti, kokeilla lähteekö kivet seinästä irti, repiä maton hapsuja, käydä tutustumassa kissan wc:n toimintaperiaatteisiin, tunkeutua sohvan taakse ja pissata n. 150 kertaa.

1505820.jpg

Tätä täytyy hieman ihmetellä.

1505829.jpg

Kutittaa

1505833.jpg

Mitä tarjouksia mahtaa huomenna olla, olisikohan jotain uutta ruokalistalla?

Rinakin vietti synttäreitään tuolla Amerikan mantereella ja sain muutaman aivan upean kuvan Rinasta, Rina on ihanan vauhdikas koira ja Rina rakastaa sisnitäpalloaan.

1505841.jpg

Rina ja sininen pallo

1505846.jpg

Vauhtia riittää ja säätkin suosivat Rinan synttäreitä, lämpöä on ollut pitkälti  yli 20 astetta. Kiitos vielä Rinalle kuvista.

1505852.jpg

Kumpi lienee kertonut iltasadun, mutta yhdessä nukutaan. Kaikille kauniita unia, toivovat Lotta ja Vili-kissa.