Tänään taas lähdettiin kohti Kaapelitehdasta ja Beluna-ambulanssin jo perintieseksi tullut aamiaspöytä oli katettuna ja auton keula kohti Helsinkiä. Max ja Milana touhusivat jaloissamme ja kaikilla oli odottava tunnelma, nimittäin odotimme, ettäpääseemme Muurlaan ja saamme poimittua myös Nadan kyytiin.

2106767.jpg

Beluna-ambulanssissa on tunnelmaa..

Perille päästyämme olimmekin ongelman edessä, mihin pysäköidään auto sellaisessa paikassa missä ei ole yhtään parkkipaikkaa lähimainkaan. Kiirekkin alkoi jo olla ja parkkipaikkaa ei vain löytynyt, joten KePo teki ratkaisun auro parkkiin ja sitten vain maksetaan sakot kiltisti. Näyttelylapuissa oli jo pyydetty varautumaan näyttelyhallissa ruuhkaan, itselleni ei vain oikein avautunut miten sen teen. Kylmään voi varautua villapaidalla, mutta miten ruuhkaan, jos menemme aikaisin paikalle, joudumme olemaan ruuhkassa vielä kauemmin.

2106787.jpg

Perille päästiin ja tässä kaikki kokevat harrastamisen riemua.

Tänään Milana oli omassa luokassaan ykönen, mutta  ja sitten Milana oli PN 2 + KP, Nada sai myös KP:n ja molemmat saivat erittäin hyvät arvostelut. Max oli luokassaan kolmas ja sai kuitenkin ehkä parhaan arvostelun kaikista kolmesta pennusta. Maxin päätä kehui tämäkin tuomari kovasti, mutta ei sitä voi olla kehumatta on Maxilla niin komea leijonan pää. Tämä oli ihan mukavaa sadepäivän touhua. Milana löysi uuden ystävänkin näyttelypaikalta.

2106813.jpg

Tule leikkimään iso tyttö?

2106822.jpg

Rauhoitu hieman niin tutustutaan .