Viimeisenä ei kuitenkaan väisempänä esittäytyy Max-isojalka. Maxilla on myös muita lempinimiä kuten Nax-Nax ja mamman poika. Max on luonteeltaan hyvin iloinen jopa hieman ilkikurinen. Max rakastaa lapsia ja koska Maxin naapurissa on ala-aste niin Max ei pysty vastustamaan lasten äänten kutsua välituntien aikana ja niimpä Satu ja Lotta ovat eräänkin kerran hauskuuttaneet Yliskulman koululaisia ja opettajia villillä ajojahdilla jonka Max on heille järjestänyt. Ompa Maxsin metkut huomioitu oikein paikallislehden palstoilllakin. Max rakastaa tuhota keppejä ja koirankoppeja jne. Maxin erikoinen on se kun Max hiipii yöllä Lotan viereen vaikka Maxilla ei ole lupa mennä sänkyyn. Max touhuaa muutakin perheensä iloksi öisin, sillä Max osaa kuoria suklaamunat valmiiksi perheelleen ainoa ongelma on se, että Max myös pyörittelee ne pitkin lattioita, kummallinen perhe kun ei osaa arvostaa pienen koiran hienoja taitoja. Max on ollut nyt hieman allapäin ja ruoka ei ole maistunut, sillä Maxin koirakaveri Ronja joutui lähtemään sateenkaarisillan tuolle puolelle ja Max on surrut Ronjan lähtöä. Kissatkaan eivät ole voineet korvata leikkikaverin lähtöä. Max tarvitseekin perheeltään nyt paljon rakkautta jotta iloisuus ja varsinkin ruokahalu löytyvät taas uudelleen.

Max ja Lotta ja ne mitat korkeus n. 81 cm ja paino 55,5 kg.

Max on emäntänsä Lotan mukaan TODELLA iloinen koira

Nallekarhu kerrassaan.

Max ja Milana kävivät tänään rokotuksilla ja valloitimme koko lääkäriaseman, sillä meillä oli vielä Lottakin mukana korvakontrolissa ja KAIKISTA HIENOINTA LOTALLA OLI TERVEET KORVAT.

Bella-mamma voi tänäänkin hyvin ja näytti äsken käpertyneen KePon kainaloon, Bella on aina ollut KePon ykkönen, sillä kun oltiin Bellaa katsomassa ensimmäisen kerran niin Bella pissasi Harryn kengälle ja se oli siinä Harryn mielestä Bella merkkasi hänet joten onneksi kasvattaja oli suunnitellut meille samaa pentua, sillä miten olisikaan mahtanut käydä jos ei Bellaa olisi tarjottu meille. Bellalta isot lipaisut kaikille ystäville.