ANTEEKSI, että en huomannut heti mainita, että kaikki ne pennut jotka on meiltä varattu voivat oikein hyvin ja lähettävät terveisiä uusiin koteihinsa. Tällä menehtyneellä pennulla ei ollut vielä kotia tiedossa.

Takana on raskas yö ja vielä raskaampi päivä.  Aamuyöstä huomasin, että yksi pennuista ei ime lainkaan,  koska en itse pystynyt ratkaisemaan mistä on kysymys otin yhteyttä päivystävään eläinlääkäriin, mutta koska yö oli jo niin pitkällä hän ei ottanut meitä vastaan vaan jouduimme odottamaan klo 8 kun klinikka jota käytän avautui, pääsimme hoitoon, mutta pennun kunto oli nopeasti huonontunut ja tiesin jo että joudun tämän pikkuisen keltaisen prinssin hyvästelemään. Lääkärit tekivät kaikkensa pennun pelastamiseksi, mutta mitään ei ollut tehtävissä ja niimpä annoin luvan päästää pennun sateenkaarisiltaa pitkin koirien taivaaseen.Suurinta rakkautta on se, että pystyy luopumaan ja säästämään pikkuisen turhilta kärsimyksiltä. Bella ikävöi vauvaansa, mutta on jo nyt illalla keskittynyt muiden vauvojen hoitoon. Muut vauvat voivat hyvin ja kaikkien painot olivat nousseet hienosti. Illan suussa sain tiedon eläinlääkäriltä mitä pikkuiselle oli tapahtunut, pikkuinen oli vetänyt maitoa keuhkoihinsa ja tuossa vaiheessa se aiheutti infektion josta pentua ei voitu pelastaa. Eläinlääkäri sanoi, että on yleistä, että näin käy kun emältä tulee maitoa runsaasti niin  pienet pennut eivät ehdi niellä kaikkea vaan vetävät osan keuhkoihinsa. Tämä on sitä kasvattajan arkea ja vaikka tämän tietää niin suru on suuri kun pikkuisesta piti luopua. Tämä pikkuinen oli pentueen pienin poika. Onneksi iloa tuottavat jäljelle jääneet pennut jotka kasvavat kovaa kyytiä ja möyrivät ympäri pentulaatikkoa.  Suremalla en saa pentua takaisin, joten keskitynkin näihin pikku prinsseihin ja prinsessaan jotta ne saisivat hyvän alun elämälleen ja niistä kasvaisi isoja hienoja leoja.

Pennut ovat tosiaan kasvaneet kovasti ja liikkuvuus on lisääntynyt. Sininen poika on keksinyt , että Bella mamman hännässä on paras paikka ottaa päiväunet. Punaista tyttöä ei näytä haittaavan,että kavereina on pelkkiä poikia pontevasti se nappaa tissin veljen suusta kun nälkä yllättää. Harmaa poika on jo käynyt tutustumassa pentulaatikon rajoihin. Vihreä poika näki varmasti hienoa unta koska haukahti kaksi kertaa nukkuessaan. Kirjava poika on aina ensimmäisenä tissillä ja sen huomasi kyllä painon nousustakin.

1239206170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Velipoika on mitä parhain tyyny

1239206265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nukutaan kimpassa

1239206353_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikki sulassa sovussa.

1239206459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perhepotretti.

Tahdon kiittää kaikista niistä onnitteluista joita olemme saaneet, on hienoa kun olette eläneet kanssamme näitä ensi askeleita. Huomenna taas kuulumiset lähes samaan aikaan.