Tänään koirat ovat saaneet nauttia vesisateesta, ja selvästi meillä on kahdenlaisia koiria, Diwa, Luna, Bella ja Turri siirtyvät koppeihin kun vettä tulee taivaan täydeltä.  Lotta ja Milana makoilevat sateessa ja Pikkuinen Pilvi tutkii rännien sielun elämää. Milana ja Lotta joutuivat sitten vielä pesulle kun tulivat sisälle ja nyt on kaksi puhdasta hyvälle tuoksuvaa koiraa, jotka voivat sitten lähteä näyttelymatkalle, arvatkaa vaan ovatko silloin vielä puhtaita. Kanoista neljä kanaa ja Einari-kukko tepastelivat vesisateessa ihan tyytyväisinä, mutta kaksi kanaa pysyivät sisätiloissa. Tänään olen myös saanut terveisiä Hyvinkäältä Dico pojan kotoa. Dico on saanut uuden hienon tarhan ja lähtee sitten ensiviikolla koirakouluun. Olen todella ylpeä pentujeni omistajista, koska he ovat ottaneet todesta pentujen kouluttamisen, se on todella hienoa, että koirasta ja sen kouluttamisesta tunnetaan vastuuta. Itse koen todella tärkeänä ison koiran kouluttamisen, silloin sen kanssa on kivaa ja helppoa elää kun voi luottaa omaan lemmikkiinsä ja tuntee sen käyttäytymismallit eri tilanteissa. KIITOS KAIKILLE Belunan pentujen omistajille.

1249067380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kylläpäs Dicolla onkin mahtava luu, kyllä siinä maitohampaat saavat kyytiä kun tuota luuta jyrsii. Hauskaa on tässä toisessa pentueessani, että ne pitävät marjoista todella paljon, Dicon herkkua ovat vadelmat ja viinimarjat.

Arja ja Nadakin soittelivat kuulumisia ja Nadalla on toinen juoksu meneillään ja Arja on hämmästyneenä seurannut tyttöjen "outoja" puuhia pihapiirissä, no kohta meno varmassti rauhoittuu kun parhaat päivät jäävät taakse. Nadalla on myös oma herkkunsa ja se on avomaankurkku, kun näitä kuuntelen niin alkaa mietityymään onkohan koira lihansyöjä ollenkaanYllättynyt.