Tänään lähdettiin Lunan kanssa Turun näyttelyyn mukana olivat Max perheineen. Tuttuja ja ystäviä oli paikalla, sillä ensimmäisenä törmättiin Moose poikaan ja Teijaan ja Moosella oli oma fani -"joukko" mukana johon allekirjoittanutkin lukeutuu ihan kypällä. Seuraavaksi törmättiin toiseen suosikkipoikaani Enzoon josta toivottavasti jonain kauniina päivänä tulee meidän Lotan mies. Monia muitakin tuttuja oli paikalle tullut osallistumaan näyttelyyn. Kehä oli kooltaan oikein hyvä ei mikään postimerkki ja Ranskalainen tuomari Chapiro Boris oli sitten taas oikein ERI-mies.Oman lisämausteensa antoi tuo hieman erilainen valinta näyttelyarvostelun kieleksi. Kehäsihteeri selitti, että tuomari ei suostu puhumaan englantia vaan haluaa arvostella ranskankielellä ja arvosteluiden kirjoittaja taas ei halunnut kirjoittaa ranskaa joten hän kirjoitti sitten arvostelut yllätys yllätys ei englanniksi vaan venäjäksi. Joten jääköön nyt tuo suomnetaminen väliin, mutta tuolla monikielisellä arvostelulla arvosteltuna Luna oli AVO ERI 4 ja se oli oikein hyvä saavutus koiralta joka oli pudottanut pohjavillan pois. Tosin kyllä tuo arvostelu minusta näyttää tosi hyvältä.

Kehän reunalta kuvattua.

Pylly vasten pyllyä pum pum

Teija ja Moose, kaunis pari.

Mikä hurmuri.

Kiitos Teija esitit Moosen todella kauniisti ja lopputulos oli hieno NUO ERI 3.

Maxin kanssa kehässä olikin sitten pieni "taistelukehä" sillä Max provosoitui toisesta nuoresta uroksesta ja saahan iso koira aikaan kovaa ääntä ja tanner siinä tömisee. kehän reunalla sitten arvioitiin pärjääkö kasvattaja kasvattinsa kanssa. No ei ihan tainnut maine mennä, mutta hieman enemmän sosialistamista Max taitaa kaivata, ja se on usein maalla asuvien koirien ongelma,että koirat tutustuvat liian vähän elämän menoon ihmisjoukoissa ja muiden koirien läheisyydessä. Max on kuitenkin luonteeltaan semmoinen mamman mussukka. Tuomari arvioi Maxin NUO EH 4 mikä oli ihan hyvä kasvuvaiheessa olevalle nuorelle urokselle. Valokuvaaja ei ollut saanut laukaistua yhtään kuvaa Maxista ja minusta kehässä.

Tarja ja Enzo kehässä, upea uros .

Onko näin hyvä kysyy Enzo.

Kiva oli myös kun Dimin ihmiset olivat ehtineet meitä moikkaamaan ja taitaa Dimi -pojalla olla nyt uusi hieno panta ja uusi hieno lelukin. Minäkin sain arvostelun tosin en kehässä enkä tuomarilta vaan kehänreunalta ja se oli seuraava, en kuulemma näytä yhtään niin vihaiselta kuin normaalisti kun minulla on punaiset hiukset ja kun kerroin tästä innoissani KePolle niin hän katsoi minua säälivästi ja sanoi ei se luonteeseen vaikuta joten siinä meni sekin lohtu, joten värjätään hiukset taas mustiksi ja ollaan vihaisen näköisiä, minkäs sitä ulkonäölleen voi, onneksi tuolla kehässä arvostellaan vain koiria.