Tänään onkin sitten taas kasvattajan kannalta tosi iloisia uutisia nimitttäin Pontus oli käynyt lonkka- ja kyynärkuvauksissa ja vahvistetut tulokset olivat tulleet tänään. Vesa luki minulle puhelimessa varmasti kakki asiat paperista missä tulokset ilmoitettiin ennen kuin päästi minut piinasta, ahieno lopputulos lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Upeaa,onnea oikein paljon sinne pojille.

Tässä Pontus poika parasta A-luokkaa, katselee hämmästyneenä, että mitä se "iskä" oikein kiljuu ja hyppii riemusta.

Pentulassa taas yksi päivä takanapäin, nappisilmät ovat olleet tänäänkin oikein reippaita. Pennut ovat kasvaneet ja kohta saadaan vaihtaa pikku-pikku-pannat seuraavaan panta kokoon niin on kovasti kasvettu. Kyllä tuollaisella pienellä eläimellä voi olla kova ääni kun se alkaa kirkua ruokaa,sitä ei voi oikein edes sanoin kuvata, ehkä hieman samanlainen fiilis kuin kesällä aamuvarhaisella kun lokkiparvi kirkuu kun kalliolle on jätetty kalanperkausjätteitä. Tänään haettiin kaupan tätiltä valmiiksi jo penturuokaakin, että voidaan sitten aikanaan aloittaa harjoitukset nappularuuan kanssakin. Samalla kun kävin ruokaa hakemassa niin tilasin kaupan tädiltä pentupaketit hän lupasi ne suunnitella valmiiksi, hienoa palvelua tuolla Karvakorvat liikkeessä.

Me ollaan opittu jotain uutta, nimittäin heiluttamaan häntää ja tässä lyhyt oppimäärä hännän heilutuksen alkeiksi. Häntä siirretään ensin oikealle ja sitten se..

huispautetaan vasemmalle ja niin on heilutus valmis ja tämän liikkeen voi toistaa ihan niin monta kertaa kuin vain haluaa ja se saa hymyn tuolle naamalle joka meitä tuolta laatikon reunalta tuijottaa.

Tässä tämän päivän pakollinen halikuva.

Hipolla mä ratsastan.

Minä voin kiivetä tämän suuren suuren eläimen yli eikä pelota yhtään.

Oikeastaan minä nukun sen kanalossa.

Meidän äippä on sellainen puhtausintoilija se selättää meidät jatkuvasti eikä siinä kitinät auta.

Oletteko nähneet vaalenapunaisia norsuja minä olen nähnyt jopa vaaleansinisiä, meidän pentulaatikossa asustaa molemmat.

Pentulaatikon suosituin lelu on tämä vaaleanpunainen norsu.

Äippä näytä hampaat ne on niin suuret ja valkoiset.

Heippa kaikki uudet kodit pienet pennun tuoksut teille kaikille.