Tänään syntymäpäivää on viettänyt rakas KePoni Harry ja aika monta vuotta tuli täyteen jipii saa kohta minut kiinni. Synttäreitä oli kanssamme viettämäsä Toni ja Ida, no taisi kyllä olla, että he olivat enemmän kiinnostuneita noista ihanista palleroista tuolla pentuhuoneessa. Yksi pikkuinen tyttö matkustaa sitten aikanaan heidän mukanaan kotiin Paraisille. Tonin olisi kyllä tehnyt hieman mieli ottaa jo pari pentusta mukaansa. No Tonilla vierähtää aika mukavasti kun hän tutkailee pentukansiota, jotta läpäisee sitten Harryn tentin .

Minulla oli todella vaikeaa kun mietin mitä ihmettä voisin antaa Harrylle syntymäpäivä lahjaksi, sillä minähän olen saanut häneltä niin monta upeaa koiraa lahjaksi, viimeisenä tuo pikkuinen Pilvi. Mutta sitten minä sen keksin minähän annan hänelle yhden pikkuisen leotytön. Tänään kun Harry tuli töistä kotiin niin kannoin hänen syliinsä pikkuisen palleron ja toivotin hyvää syntymäpäivää ja nyt on pikkuisella jo nimikin valmiina ja kovin Harry suunnitteli mitä kaikkea he yhdessä tekevät kun hänellä on nyt yksi ihan oma koira. Nukkuvat kuulemma yhdessä ainakin päikkärit joka päivä. Minulla oli tarkoituksena jättää yksi tyttö kotiin mutta tämä oli parasta mitä olen pitkään aikaan keksinyt sillä en koskaan ole ajatellut että Harrykin olisi voinut haluta ihan oman koiran, vaikka nuo kaikki yhteisiä käytännössä ovatkin.

Hyvää syntymäpäivää ....

rakkain sinulle toivotan.

Pentuhuoneessa on käynyt myös ihmisvieraiden lisäksi koiravieraita. Pentuja ovat käyneet katsomassa Pilvi ja Diwa, sekä Bella ja Milana.  Bellaa eivät pennut paljon kiinnostaneet, mutta Diwa olisi halunnut heti mennä niitä hoitamaan, Milana oli myös hyvin kiinnostunut. Luna ei halunnut tulla vauvoja katsomaan ollenkaan.

Mitä kummaa tuolla on.

Ne tuoksuvat tosi kummalliselta.

Mihin se meni se iso koira minäjäljitän sen.

 

Ei tästä se ei ole kulkenut kummallinen talo kun ei ole seiniä ollenkaan.

Jo pienestä pitäen pitää olla malttia sillä elämässä joutuu usein jonottamaan, kuten tässä odotetaan tissien vapautumista.

Ryhdytään vaikka hieman kahinoimaan jos ei muuta tapahdu.