Tänään oltiin leonberginkoirien erikoisnäyttelyssä Kirkkonummella ja kokemus sinänsä koko näyttely. Ensinnäkin kamera jäi kotiin (harmitti) no ei voinut mitään sille asialle. ja sitten se mikä ei tullut mieleen halli oli niin KYLMÄ että en varmasti sula vielä saunassakaan, ulkona satoi ja halli oli avoinna kahdesta päästä ja maapohjainen tila minun varpaatkin jäätyivät jääpuikoiksi, enkä minä kuitenkaan ollut kesävaatteilla liikkeellä. Tuomarina toimi Maret Kärdi Virosta, joka teki töitä sitten koko rahan edestä, koiria arvioitiin todella ajan kanssa ja arviot olivat tosi pitkiä,eivät aina edes sopineet niille varattuun tilaan arviointipaperissa. Enpä muista koska olisin saanut koirasta näin perusteellisen arvion. Kun katsoi tuomarilinjaa niin alkoi mieleen hiipiä ajatus, ettei ainakaan suurta menestystä ole tulossa, vaaleanpunaisia nauhoa jaettiin avoimessa luokassa missä Milanakin oli tasan 3 kappaletta ja EH sitten olisikohan ollut 6, joista yksi oli Milanalla. Kun mentiin kilpailuluokan kehään niin ajattelin, että ulos käsky käy heti mutta ei ihmeiden aika ei ole ohi kolme ERIN saanutta sijoittuivat sijoille 1-3 ja meidän Milana tuli neljänneksi. Olen todella iloinen tästä saavutuksesta ja tällä tiukalla tuomarilinjalla. Hienosti myös mestyivät Milanan veljet Pontus AVO ERI ja Moose AVO H. Kiva oli teitä nähdä ja onnittelut hyvästä menestyksestä.

Me ollaan niin tyytyväisiä

AVO EH AVK 4

Erinomaista tyyppiä oleva keskikokoinen keskivahvalla raajaluuostolla varustettu, erittäin sulava liikkeinennarttu.

Oikean mallinen pää ja ilme, hyvät pään mittasuhteet ja korrekti hampaisto. Oikeanlainen karvapeite.Erinomainen luonne ja yleisvaikutelma paras liikkeessä.

Oikea lantion rakenne ja hyvin kannettu häntä. Pilvi tässä kuiskaa onnitteluita.

Biancakin kyselee näyttelytuloksia.

SITTEN SIIRRYMME OSASTOLLE PENTUJEN KUULUMISIA

Tässä Barbi leikkii Speden kanssa yhdessä.

Paha on koiran mahtua kun uima-allas on noin pieni.

Barbi hoitaa myös kissan tehtävät talossa. Täällä ei hiiret määräile tuumii Barbi.

Tosi nainen osaa nauttia auringon tuomasta lämmöstä.

SEURAAVANA BELLA TYTÖN POSEERAUSHARJOITUKSET

Näin minä seison kauniisti tuokaa se tuomari tänne.

Pienestä se on vits väännettävä.

Niin söpö

Bella 8 vkoa ja kaveri cairterrieri 6 vkoa.

Kiitos myös Pepin perheelle kuulumisista, kovasti sielläkin on touhuttu kaikenlaista ja Pepi on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja eläimiin. Pentujen rekisterikirjatkin ovat tulleet ja lähetän ne heti pääsiäisen jälkeen.