Tänään lähdin sitten ihan yksin liikkeelle ja suunnistin kohti Loimaata ja Vesikoskitaloa jonne minut oli kutsuttu Loimaan Seudun Kennelkerhon toimesta.

Pihapiirissä minua vastaanottamassa oli näin upea otus.

Vesikoskitalo

Vesikoskitalolla järjestettiin tänään Match Show ja olin päässyt mukaan vahän poikkeavassa roolissa, minut oli kutsuttu tuomariksi. Järjestelyt olivat hienosti hoidettu, palkintoihin oli panostettu ja ruusujen tuoksu täytti hallin oli herkkua kahvikupin seuraksi ja oli arpajaisia, ihmiset olivat iloisia ja tunnelma oli tosi hyvä. Sain arvosteltavaksi sekarotuiset koirat ja isot koirat. Kentän reunalta näyttää aina kovin helpolta arvioida kumpi koira saa sinisen ja kumpi punaisen nauhan. pääsääntöisesti mielipiteen pystyikin muodostamaan mutta oli minulla muutama pari jossa vastaikkain oli kaksi oman rotunsa kaunista edustajaa ja sitten kuitenkin piti toiselle antaa punainen ja toiselle sininen nauha. Koirat käyttäytyivät tosi hyvin ja kaikki näyttivät hampaat kauniisti, mukana oli jo varttuneenkin iän saavuttaneita koiria, ja niissä koirissa näki miten vanhempikin koira voi olla aivan pirteä kuin nuori pentu, kun se on hyvin hoidettu ja se on saanut viettää hienoa koiran elämää. Muutamista koirista säteili sitä lavakarsimaa kun iloisen aryhdikkäänä kiersivät omistajiensa kanssa kehää. Alla parhaita paloja ikuistettuna.

Loimaa 25.4.2010

Koirien mailma on niin värikäs.

Isojen koirien kaksi kauneinta

Isojen koirien kaunein, tämä valkoinen upea koira sijoittui isossa kehässä kolmanneksi.

Näyttelyn kakkonen

Näyttelyn nelonen

Voittajaksi selviytyi tuomariston yksimielisellä päätöksellä tämä kaunis Saksanseisoja joka tässä kuvassa istuu ja aurinko antoi sädekehän omistajan ylle joten kuva on jokseekin epäonnistunut.

Kiitos hauskasta päivästä jonka sain viettää teidän Loimaalaisten kanssa.

Tuomareista pidettiin todella hyvää huolta ja sylillinen kukkia oli kotiin viemiseksi asti. Pilvi ja Bianca tulivat tarkistamaan tilannetta, etttä mikäs kukkaistyttö se sieltä kotiin tulee ja tuoksuu ihan vieraille koirille.

LAHDESSA oli myös tänään näyttelypäivä ja sieltä sainkin terveisiä Pontukselta ja Mooselta jotka molemmat olivat edustamassa Belunan sukua. Sain komeat kuvat Pontuksesta ja tällä kertaa Pontuksen veikin kehään Janina ja heillä yhteinen sävel oli löytynyt heti.

Janina ja Pontus

Hienosti Pontus

Nyt seisotaan tosi kauniisti

Teija ja Moose

Kauniisti seisoo Moose

Ei heltynyt tuomari ERI:iin tällä kertaa vaikka Teijakin katsoo niin kauniin anovasti.

Onnea myös Mooselle joka myös oli näyttelyssä ja minusta on aivan upeaa että vaikka aina ei sitä vaalenpunaista nauhaa saakkaan niin kuitenkaan se ei lannista näyttelyintoa, molemmat Teija ja Vesa ovat innokaita näyttelyssä kävijöitä, jokaiselle meille se oma koira on kuitenkin se mailman kaunein ja paras koira, eikä sen arvioimiseen tarvita yhtään tuomaria eikä minkään väristä muovinauhaa. Pitäkää huolta omista karvaisista ystävistänne.