Karvakasojen salaisuus on paljastunut, meidän koirista on kuoriutunut leijonia. Päädyimme näin radikaaliin muodonmuutokseen Bellan ja Diwan kohdalla, koska koirilla oli niin valtavan paksut turkit, että ne eivät enää pystyneet nukkumaan sisällä.

Diwa nousi joka yö klo 02 ja halusi uslos koska ei voinut nukkua sisällä ja siihenkin asti se oli yhtä paikan vaihtamista, Bella läähätti koko yön kuin olisi ollut viimeisillään tiineenä joten meidän (lue minun) nukkumiseni alkoi jäädä todella vähiin. Kun Diwa lähti ulos niin hetken päästä lähti Bella ja sitten meni koko lauma, joka alkoi sitten tulla yksitellen takaisin sisälle vartin välein, vain Diwa ja Bella jäivät ulos.

Olisko lammas leijonan vaatteissa vai toiste päin.

Minä en taas osannut nukkua kun koirat olivat pihalla nukkumassa vaan kävin koko ajan katsomassa ikkunasta onko kaikki hyvin.

Ensimmäistä kertaa teimme KePon kanssa tällasia parturin hommia ja ei ihan huono lopputulos, mutta kait tässäkin pätee, että harjoitus tekee mestarin.

Eilen ajeltiin Diwa ja tuntui kuin Diwa olisi ollut vähän häpeissään, tänään kun pihalle ilmestyi ajeltu Bella näytti kun Diwa olisi nauranut.

Leijonaa mä metsästän ja tahdon saada suuren.

On meillä vielä muutama koira jota ei ole ajeltu "kaljuksi" siis tämäkin joka syö minun kukkapenkistäni kukkia.

Ei voi tietää pieni eläin että kukkapenkin heinät eivät ole tarkoitettu syötäviksi.

Löytyy sitten yksi todellinen karvakasakin vielä, Luna ei kuitenkaan saa kesäturkkia, koska Luna on ilmoitettu vielä kesänäyttelyihin.