Tänään saimme viettää näyttelypäivää todella kauniissa säässä ja kauniissa ympäristössä Mustialan Ammattikorkeakoulun maastossa. Upea paikka kertakaikkiaan. Tuomarina siis toimi Eva Liljeqvist-Borg Ruotsista ja aika vähän vaaleanpunaisia nauhoja oli hänelle mukaan sattunut. Kehä sihteeri mainitsikin, että jos ERI:n saa niin saa olla tosi tyytyväinen. Hampaat katsottiin tosi tarkasti ja muutenkin juoksutettiin kohtalaisesti tuossa kuumassa säässä. Onneksi meillä oli klo 9 kehä joten olosuhteet olivat vielä aika inhimilliset ja varjopaikkojakin löytyi puiden suojasta.  Ensimmäisenä kehään astuivat sitten urokset ja uroksista ensimmäisenä kehässä oli Belunan Kingly Moriz "Moose", ylväänä, rauhallisena ja arvokkaana kuten aina. Niimpä Teija ja Moose viilettivät mallia muille ympäri kehää tuomarin ohjeiden mukaan.

Teija ja Moose kehässä.

Näin sitä liikutaan hienosti helteestä huolimatta.

 

 Välillä pienet varjot jotta jaksaa taas tuumii Moose

Katso Moose mitä me saatiin tuloksena AVO ERI 1

Kumpaakohan jännitti enemmän?

 

BELUNAN KINGLY MORIZ " MOOSE" tänään hiensoti Forssassa.

AVO ERI 1 AVK PN 2 + SERTI

Hienoa työtä Teija ja Moose, tiimipelillä se sujuu ja kasvattajakin pysyi melkein aisoissa, pari onnen kyyneltä oli kuitenkin pakko vuodattaa, se on niin upeaa kun oma kasvatti saa menestystä kehässä. Kaikkein suurin kiitos kuuluu kuitenkin Teijalle joka on tehnyt Moosen kanssa todella paljon töitä ja jaksanut käydä myös poikaa näyttelyissä näyttämässä. KIITOS TEIJA JA ONNEA.

Ensi viikonvaihteen Moose leireilee leoleirillä ja se onkin varmasti Moosesta tosi hauskaa.

Näytellysä olivat siis meiltä Luna ja Milana, olin tosi iloinen että Milana sai tiukalta tuomarilta AVO EH AVK 4 arvion vaikka on pääsääntöisesti kalju. Arvostelussa sanottiinkin, että koira on hukannut karvansa. No ehkäpä me löydetään ne vielä syksymmällä. Luulen että Milanan kuvia on muutama Tarjan kamerassa ja ne matkustavat jossain vaiheessa sitten tähän juttuun mukaan. Samaten Lunan kuvatkin. Luna sai arvosteluksiAVO ERI AVK 2 PN 4 ja se oli ihan hieno suoritus helteisessä säässä, sillä Lunalla sitten taas on turkkia.

Tässä Harry ja Luna ja Milana ottavat varjoa ennen kehän alkua.

.

 Kehässä esiintyi myös meidän viimeisten karvalasten isä Yestas Enzo, komea on isukki, täytyi oikein nä'yttää Biancalle isukin kuvaa.

Kaiken kaikkiaan hieno näyttelypäivä kaikilta osin.