Lauma koossa taas KePo ja Luna ovat palanneet kotiin. Kylläpäs muut koirat haistelivat kun Luna astui ylväästi autosta pihamaalle. Karvat olivat Lunalta jääneet lomamatkan varrelle ja sieltä asteli kesäturkkinen kaunokainen häntä heiluen. Kyllä koko lauma oli iloinen kun lomalaiset palasivat kotiin. Ihania tuliaisiakin sain ja äitini oli lähettänyt minulle mm. itsetehtyä rieskaa ja vuohenjuustoa sekä mailman parasta kaalilaatikkoa jota vain äitini osaa tehdä. Nyt on ihan öhkömönkiäismäinen olo. KePo tarkastelee olenko saanut mitään aikaan viikon aikana siis tarkoitan olenko saanut mitään rikotuksi mikä kaipaisi ehjäämistä, aika hyvin mennyt viikko vain autonkumi oli puhki kun olin ajanut sen naulaan (KePo varmaan jättänyt pihamaalle), mutta huoltoliike ehjäsi sen tänään päivällä. Jyry pojalta tuli hauskoja kuvia tuolta Seinäjoen suunnalta, poika kasvaa kohisten ja näyttää tosi kauniilta. Jysrystä tulee koululainen ja Jyry aloittaa koirakoulun kun syksy saapuu. Jyry hauskuuttaa laumaansa pureskelemalla kaikenlaista mikä ei ole sallittua, mutta niin pienen pennun kuuluukin tehdä. Hieman samoja elkeitä taitaa olla velipoika Betulla, eihän ihmiset edes tietäisi omistavansa koiranpentua jos ei niille jotain hauskaa keksisi ajan vietteeksi.

Ei paina murheet ei stressaa kiire, Jyry poika ottaa rennosti.

Äijä energiaa.

Laskekaa onko mulla kaikki hampaat?

No en mä aina ole suu auki.

Kaunis pikkuleo. Kuin hunajaa tuo turkin värikin.

Tässä sitten täydellinen poseeraus Salosta pikku Betulta. Tasaisesti kasvanut upea uroksen alku. Betu ilahduttaa laumaansa kirjallisilla taipumuksillaan ja on päättänyt kirjoittaa oma elänkertansa ja alla olevassa kuvassa heijastuu Betun luomisen tuska.

Kyllä sitä kirjoitaisi, mutta ei kestä kynät ei.

Betu harrastaa myös ulkona syömistä ja suoraan omasta marjapensaasta, ei syö linnut marjoja tänä vuonna.

Kyllä minullakin hampaissa löytyy ja ne ovat ihan uudet ja hienot.

Upeita kuvia veljeksistä. Banjo poika lähtikin viikonlopuksi viettämään mökkielämää ja laatuaikaa "mammansa" kanssa. Banjoa pitääkin vähän hemmotella kun on toinen ollut niin kauan rauhassa ja odottanut vain paranemista. Kasvattaja kiittää taas saamistaan kuvaterveisistä.