Tänään matkustettiin sitten Tarjan ja Banjon kanssa Porvooseen, menomatka sujui oikein rattoisasti Tarjan kanssa jututstellessa, vaikka hieman säälitti kun Tarja oli juuri tullut töistä hetkeä ennen lähtöä. Porvoossa olikin aika huiske, ensimmäisenä törmäsimme P-alueella kahden naisen tuliseen taistoon parkkipaikasta ja sitä emme jääneet katsomaan varmaankin kummankin päivä oli pilalla kun sen aloitti hurjalla riidalla parkkipaikasta. Tosin parkkipaikat olivat aika kortilla mutta löysimme vihdoin paikan mihin Beluna-ambulanssi mahtui. Riskeerasimme ja jätimme teltan autoon koska Tarja puki päälle sellaisen varustuksen, että sillä karkoittaisimme kaikki sadepilvet pois  (onnistui). Näyttelypaikalla törmäsin myö serkkuuni Marjaan jota en ole nähnyt useaan vuoteen, perillä meitä odotti myös Simba-poika perheineen ja viileän rauhallinen Jutta, jota jännitti ihan vähäsen vain. Simba käyttäytyi kehässä todella kauniisti ja Jutta esitti Simban todella hyvin. Hienoa Jutta ja Simba hieno aloitus. Ensimmäisen kehään pääsi sitten veli Banjo ja Banjo suoriutui todella hyvin koitoksestaan ollen PEK 1, mutta kovin oli tiukka tuo tuomari Taina Nygård ja KP:tä ei irronnut, mutta sentään todella hyvä arvostelu. Joten siihen oli tyytyminen ettei VSP:tä valittu. Seuraavana oli BB:n vuoro ja BB liikkui kehässä aika hyvin siihen katsoen että sain ravistella hereille juuri ennen kehää, koska BB:llä oli menossa ne päikkärit. BB oli paremi onninen ja oli PEK 1 KP ja ROP-pentu kyllä sai omistajansa KePo olla iloinen.

Banjo Taina Nygårdin arvioitavana.

Juoksee juoksee

Hmmm koira

PEK 1 hienoa Banjo. Paras urospentu vaikkei KP:tä irronnutkaan.

Simba seisoo tosi kauniisti.

Simba vauhdissa Jutan kanssa.

Tämä oli Simban ensiesiintyminen kehässä ja se meni tosi hienosti.

Upean rauhallinen uros vaikka viereisessä kehässä rotvailerit otti yhteen oikein rähinällä, niin Simba seisoi rauhallisesti.

Vaikka arvio tänään oli EH niin arvostelu oli hyvä ja tästä on hyvä jatkaa.

Simba ja Benny

Simban perhepotretti, kiva oli nähdä teitä kehässä.

Sokerina pohjalla meidän BB.

Odotellaan että Banjo veli saa homman hoidettua.

Erityisesti tuomari mainitsi pennun erittäin hyvän lihaskunnon.

Juoksua mars.

Hammastarkastus

Ja taas pitäisi seisoa nätisti.

Meidän suloinen ROP-pentumme.

Arvostelu: Tasapainoisesti rakentunut 7 kk narttupentu. Hyvät pään linjat, erinomainen maski. Hyvät taka kulmaukset ja riittävät etukulmaukset. Hieman lyhyt lantio. Reisi saisi olla leveämpi. Lupaavat rungon ja raajojen mittasuhteet. Liikkuu vielä pentumaisesti mutta hyvällä askelpituudella. Rauhallinen käytös. (Taina Nygård)

Joko saa huilata.

Bianca

Banjo ja Bianca

PEK1 ja PEK 1 KP +ROP

Nyt saa riittää ei yhtään kuvaa enää

Porvoo 12.9.2010 Bianca.

BB

Tästä matka alkoi ja täåhän se päättyi Tarjan ja Biancan hellään hetkeen.