Tämä päivä meni ihan piippuun pääsin töistä vasta klo 19 jälkeen ja sitten kotiin ja täys pimeys vallitsi jo luonnossa ja märkä loskakeli. Te blogin vierailijat jotka asutte Turun seudulla tai lähialueella käykää kurkistamassa Kenguruntassun kotisivuilla mitä kaikkea kivaa siellä onkaan tapahtumassa mm. kukkanäyttely, sisustustavaranäyttely, koiran raakaruokintaluento jne. (www.kenguruntassu.net).  Ihanaa että löytyy noin energisiä ihmisiä jotka jaksavat järjestää kaikenlaista kivaa toisille. Raakaruokintaluennon jälkeen on mahdollisuus hankkia Malin Ekblomin kirjaa: Koiran luonnollinen ruokinta , kirjan saa silloin omakseen tosi edullisesti. Lauantaina on toivottavasti myös mielenkiintoinen luento tuolla Lohjalla jonka järjestää Suomen Leonbergi yhdistys, alla katkelma yhdistyksen sivuilta.

KOIRAN HYVÄ ELÄMÄ

Suomen Leonberginkoirat ry:n järjestämä luento on tarkoitettu kaikille koiranomistajille, jotka ovat kiinnostuneita mahdollisuuksista hoitaa ja huolehtia koiransa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista hyödyntäen perinteisten menetelmien lisäksi luonnollisempaa lähestymistapaa mm. laajempaa lääketiedettä ( osteopatia , homeopatia..)

Luennoitsijana on osteopaatti DO Maaria (Maare) Kaiperla (http://www.eläinosteopatia.fi)

Odotan kovasti mielenkiinnolla mitä uutta voin oppia tuolta luennolta.

Toivottavasti tällekkin karvakasalle pystyn tarjoamaan mahdollisimman hyvän elämän.

Kuten myös näille ystävilleni

Kun mä rentoudun pysykää poissa, tämä on taidetta ja taiteilijaa ei saa häiritä.

On aivan hirvittävää lähes joka päivä lukea lehdistä kuinka julma ihminen voi olla lemmikeilleen, kuka roikottaa koiraa parvekkeelta , kuka paiskaa koirat alas parvekkeelta puhumattakaan siitä että viiltelee koiranpennun kurkun auki, onneksi ei ole edes sanoja kertomaan mitä  mieltä olen tuollaisista ihmisitä, sillä ne sanat olisivat täysin painokelvottomia. Pitäkää huolta omista rakkaista karvalapsistanne ja puuttukaa välittömästi havaitsemaanne julmuuteen ja eläinten huonoon hoitoon, eläinsuojeluilmoituksen voi tehdä myös nimettömänä. Eläin ei pysty itse puolustamaan oikeuksiaan elämisen arvoiseen elämään joten pidetään me huoli omalta osaltamme eläinten hyvinvoinnista.