Vappuaaton lisäksi meillä on 2 v synttärit , sillä Pilvi täyttää tänään 2 v. Pilvi pääsi aamulla metsälenkille mukaan Milanan kanssa koska nuo kaksi ovat aika erottamattomat kaverukset. Otettiin metsässä muutama kuvakin päivän sankarista ainoa ongelma on se, että päivänsankari on niin nopea ettei kamerakaan ehdi mukaan. Pilvi lähti jäljestämään tänään metsässä ja ette kyllä arvaa mitä Pilvi löysi, no Pilvi sai kiinni miehen joka ajoi polkupyörällä metsässä pitkin polkuja, taisi siinä pyöräilijäkin hämmästyä kun puskista ryntäsi pieni haukkuva paimenkoira.

Pilvi 2 vuotta tänään toivottaa hyvää Vappua kaikille.

Ei voisi millään uskoa, että siitä on jo kaksi vuotta kun tuo silloin1,5 kg painava pieni eläin tuli laumaamme.

Pilvi on kyllä saanut meidän möhköfantteihin vauhtia iloisella olomuksellaan ja vikkelyydellään.

Koska Pilvi rakastaa ratkoa kaikkia pulmia, niin Pilvi sai uuden lelun, ja sitä onkin nyt ahkerasti tutkittu.

Pilvellä on ollut sellainen helppoversio ja se ei enää kestä kuin kaksi sekunttia kun kaikki namit on syöty, nyt pähkäiltävää riittää vähän kauemmin.

Milanan mamma-blogi 15 vuorokautta

Nyt on puhallettu ilmapalloja koristeltu koti, Milana ja Pilvi osallistuivat puuhaan tietystikkin. Nyt mahdollisia vauvoja kutsutaan gastrulaksi ja kudosten erilaistuminen on alkanut. Aivot ja selkäydin ovat alkaneet myös kehittyä sekä selkänikamat ja häntä. Sydän alkaa sykkiä kun vuorkausia on täynnä 16. Ruoka maistui aamulla mutta nyt ilpäivällä Milana jätti taas ruokansa syömättä. No aamulla Milana söi kaksi isoa bloilerinkoipea joten ehkä ei vain ollut vileä uudelleen nälkä, sillä eilenkin söi ruokansa sitten 10 aikaa illalla.

Milana seuraa tarkkana kun mamma yrittää saada kuvia päivänsankari Pilvestä.

Ota mamma minustakin kuva kun seison niin nätisti.

No kyllä se vaan sopii noin söpöstä tytöstä ottaa kuvia.

 

Belunan kennel toivottaa kaikille kasvateilleen ja ystävilleen hyvää iloista ja aurinkoista Vappua.