Aivan ihana pääsiäinen, aurinkoa, aikaa, yhdessä tekemistä siis aivan kaikkea kivaa. Päivällä oli jopa niin lämmin että koirat hakutuivat varjoon läähättämään. Tänään koirilla oli turkin harjauspäivä, kaikki koirat käytiin läpi suurella tarkkuudella ja kaikki pienetkin takut turkista poistettiin, tassukarvat leikattiin ja kynnet leikattiin, korvat puhdistettiin, on meillä nyt siistejä koiria. Nyt noita juoksuisia koiria löytyy yli oman tarpeen, sillä Diwalla, Bellalla ja Lotalla on juoksu.

Minun juuri harjatut koirani makoilevat tyytyväisenä pihan multaisimmassa osassa.

Suuret kiitokset (koirilta) sähkölaitokselle, joka kaivoi pihamme poikki saviojan, vetäessään sähköjohtoja.

Olen vieläkin ihan hämmästynyt ja minulla on hämmästyksen sormi ihmetyksen suussa, sillä niin kuin useaan kertaan olen kertonut, että BB on aikamoinen riiviö, niin on ollut myös aivan ykkösluokkaa tuossa ihmisten päälle pomppimisessa, ei mikään ole auttanut vaikka kuinka olen kouluttanut, alkoi jo usko mennä koko asiaan, mutta ihmeitä voi tapahtua, BB ei pompi enää yhtään ja tämän sain aikaiseksi kahdella vesipullon ruikauksella, siis kaksi kertaa ruiskutin vettä pullosta BB naamalle ja siihen loppui pomppiminen. Ei pompi missään tilanteessa, tätä on jatkunut nyt jo neljä päivää, tää ei voi olla noin helppoa.

Tässä on sellainen pari ettei voi nauramatta katsoa.

Pihakiihdytys

Ja perässä korvat hulmuten

MIlanan mamma-blogi  10 vuorokautta

Tänään Milana ei syönyt aamuruokaansa, mutta iltapäivällä ruoka maistui kuitenkin normaalisti. Nyt illan tullen on Milana nukkunut sisällä on väsynyt.  Kurkisteltiin nisiäkin tänään ja siellä niitä tökötti terhakkana rivinä. Milanalla on aika isot nisät joten taitaa olla vaikea sanoa niistä yhtään mitään ainakaan tässä vaiheessa.

Milana aamuisella metsälenkillä.

Milana maalaismaisemassa.