Sain taas terveisiä tuolta Tampereen suunnalta ja sieltä tuli niin kauniita kuvia, että ihan tässä olen ne jo moneen kertaan selannut. Tuo Mooses on niin tumma ja se miellyttää minun silmääni kovasti.

Sadun urokset Mooses ja Mikko

Katkelma Sadun kirjeestä:

Mooses on myös tullut äärettömän tottelevaiseksi viimeaikoina, ehkä siksi että nyt tulee Mooseksen kanssa vietettyä paljon enemmän kahden keskistä aikaa ja sitä kautta suhde vahvistuu. Mooses pysyy meillä etupihalla vapaana, ilman aitoja ja sen enempää kieltämättä vaikka kadulla kulkisi koira tai ihmisiä. Lenkeillä Moosesta voi pitää täysin vapaana ja olla varma siitä että poika pysyy lähietäisyydellä vaikka tulisi muita vastaan ja ohittaa kaikki kauniisti.

Katkelma Sadun kirjeestä:

Jotenkin tuntuu myös että Mooseksesta on tullut todella paljon itse varmempi. Mooses lähestyy vieraita ihmisiä nykyään paljon rohkeammin, kyllähän Mooses aikaisemminkin vieraisiin tutustui ja käyttäytyi kauniisti, mutta tarvitsi paljon aikaa että sai tutustua ihan rauhassa ja tarkkailla tilannetta. Nykyään lompsii reteästi vieraiden luo kun siihen on lupa, haistaa pari kertaa, ottaa vastaan rapsutukset ja jos toteaa tyypin tylsäksi poistuu paikalta parempien hajujen perään. Jos tyyppi on mielenkiintoinen, jumittaa sitten nojailemaan jalkoja vasten ja vaatimaan lisää rapsutuksia. Mooses on tainnut hurmata myös kaikki naapurit rauhallisuudellaan ja viileydellään, kun niiden juttuja tarkkailee pihassa päivystäen.

Belunan Kingly Moses "Mooses"

Leikkikavereita Mooses välillä kaipaa, tässä lähistöllä ei juurikaan ole koirakavereita kun kaikki on niin kovin pieniä. Maalla ollaan käyty belggari Tanelin luona ja Mooses nautti suunnattomasti kun sai riekkua ja touhuta koiraseurassa

Kaunis

Tumma poika Belunasta

Oikea murunen

Mitähän se Mooses miettii

Wau mikä kieli

Kiitos Satu taas kuvista ja terveisisä oli hauska kuulla kuulumisia.

Milanan mamma-blogi 14 vuorokautta.

14 vuorkauden paikkeilla alkavat aivot ja hermosto kehittyä ja siis alkioiden kiinnittyminen khdun limakalvolle. Ruoka ei ole tänäänkään maistunut Milanalle vaan Milana on nukkunut sylissäni sohvalla ja sitä ennen KePon päällä sängyssä. Ei ollenkaan tyypillistä Milanan käytöstä. Lenkillä käytiin ja se oli Milanastakin ihan mukavaa.

Milana lepäilee

Huomenna sitten vietetään 2 v synttäreitä.