Tänään olemme juhlineet pentulaatikon reunalla KePon 50 juhlia ja kaikki vieraat ovat suurimman osan ajastaan viettäneet pentuhuoneess seurustellen noiden pikkuisten nallekarhujen kanssa. Jasmin oli minua auttamassa jotta saatiin kePon juhlat valmisteltua. Kiitos kaikille vieraille. Pennut ovat tänään olleet mukana juhlahumussa.

Olipa meillä juhla tai arki niin koirat siihen ainakin liittyvät vahvasti.

Jasmin vauvalassa

Sukulaisvierailu vauvalassa

Tää on mun uusi kaveri, tää tykkää musta.

Hyvää syntymäpäivää toivotan sinulle rakkain..

Juhlat  jatkuu

Päivänsankari ei ole 50 v muuttunut yhtään, sillä KePo sai lahjaksi tyttäriltään valokuva-albumin mihin oli kerätty kuvia KePon syntymästä tähän päivään asti ja jokaisessa synttärikuvassa KePolla oli tämä sama ilme.

Pentulaatikossa ei nautittu kakkua mutta ruokaa kuitenkin oli tarjolla maitohuikan kera.
Yksittäisiä pentukuvia en ole juurikaan tänään sattuneesta syystä ehtinyt ottaa, mutta huomenna taas yritän parantaa tapani ja saada niitä aikaiseksi. Ai niin pitikin vielä kertomani yksi asia, nimittäin meillä kävi myös tänään eräs metsämies vieraana ja hän kertoi, että susi mistä lehdessäkin kerrottiin oli kulkenut aivan kotimme ohi vievää tietä pitkin. Kysymyksessä oli ollut iso urossusi joka on liikkunut asumusten pihoillakin jopa päiväsaikaan. Hieman alkoi mietityttää mitä tapahtuu jos tuolla metsässä kohtaamme?