Belunan leiri on muuttanut Tervakoskelle.

Matkaseuraksi olimme saaneet Perlan ja Tarjan, Perla oli haistelemassa näyttelytuulia.

Välillä oli todella kuuma ja Bellaa piti viilentää kylmällä pyyhkeellä. Kunialla kuitenkin selvittiin hommasta.

Ensimmäisenä sitten arvioitiin Bianca ja tuomarina oli  Maria Kerekes, tämä oli BB ensimmäinen esiintyminen valioluokassa.

Tuomari oli asiansa tunteva ja tarkasteli koirat huolellisesti.

Arvostelu: Erittäin hyvä koko ja runko. Erittäin kaunis pää. Tummat silmät. Erinomainen turkki (?). Hyvä ylälinja. Hyvä lantio.Hieman lyhyt häntä (?).  Tasapainoisen hyvät kulmaukset. Harmooniset liikkeet, mutta hyvin hidas. Ystävällinen tempperamentti.

Kyllä minä voin kauniilta näyttää, mutta juosta en jaksa.

Pässiä narussa  viedään aivan liian kuuma meidän prinsessalle. Arvostelu oli kuitenkin hyvä ja arviona ERI VAK 4 ja se riitti meille hyvin tänään. Tuomari sanoi pitävänsä BB:tä tosi paljon mutta kun BB ei suostunut liikkumaan kunnolla niin sijoitus oli tuo 4.
Sitten vietiin kehään meidän iki-ihana eteraanimme Bella

Aivan liian kuumaa tämä homaa oli Bellan mielipide.

Mitäs tuolla tapahtuu?

Tässä viedään emäntää

Kauniisti juoksee Bella

Arvostelu: Kahdeksanvuotias, keskikokoinen  vahvarunkoinen narttu.  Saisi olla hoikemmassa kunnossa tänään. Erittäin kaunis pää. Upea turkki ja väri. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Erittäin kauniit liikeet ikäisekseen. Hyvä luonne. ERI VET VEK 2 SA
Sellainen näyttelypäivä tänään kumpikin koira oli ERIN arvoinen ja siis päiväkin oli erinomainen. Kiitos matkaseuralle hauskaa oli jälleen kerran.