Tänään oltiin Diwan kanssa lääkärissä ja kyllä minulla oli reipas koira , siis kauniimmin ei voisi kukaan käyttäytyä. Diwa antoi ottaa verikokeet kuin patsas ja sitten päätettiin, että yritetään jos vaikka saataisiin röngenkuvat ilman rauhoittamista ja me vain nostettiin koira kuvauspöydälle ja siinä Diwa maksi liikkumatta paikoillaan. Lupasin niin taitavalle koiralle sitten jäniksenkorvia palkaksi mitä lääkäriaseman tiskillä oli myynissä. Röntgenkuvista selvisi monta asiaa, osa ongelmista oli mahanportissa, ohutsuolessa, suolen liikkeessä ja juostemaisessa löydöksessä. Näihin vaivoihin Diwa sai lääkitystä. Sitten kuvattiin selkäranka ja sieltä löytyi kivuliaassa vaiheessa oleva spondyloosi eli rappeumasairaus, joka muodostaa  luupiikkejä ja sitten siltoja selkänikamien väliin jäykistäen selkärangan. Tällä hetkellä Diwalla oli osa jo luutunut sillaksi ja osa oli luupiikkivaiheessa. Tähän Diwa saa elinikäisen  kipulääkityksen kun vatsa on hoidettu kuntoon. Jos Diwan oireilu jatkuu lääkityksestä huolimatta Diwa menee tähystykseen ja löydöksestä otetaan koepala. Diwalta otettiin myös kilpirauhaskokeet ja niiden tulokset saadaan torstaina. Koko eläinlääkäriasema oli ihastunut meidän Diwaan joka käyttäytyi kuin mallipotilas. Diwa on niin ihana.

Diwa lepäilee rankan reissun jälkeen ja Diwalla on joulunpunainen side jalassa.

Mä olen nyt vähän väsynyt.

Tässä Diwan hoitaja Luna joka on myös ottanut oman unilelun mukaan.
Sitten sain kuulla hauskoja uutisia Eemelin perheeltä sillä Eemeli oli käynyt ostoksilla.

Eemeli oli ollut puutarhalla ostamassa omena puun , ja sieltäpä Eemelille löytyi oikein nimikko omena puu joka on nimeltää Red Paron ja Eemelin koko nimihän on Belunan XL Red Paron, ihana ajatus Eemli saa omasta puusta omenia.

Siellä  missä nämä hurmuripojat Eemeli ja Keijo liikkuvat siellä löytyy aina ihailijoita.

Sofia tytön halaus Eemelille, empä tiedä saiko Keijo halauksen vai keräsikö Eemlei kaikki itselleen.

Joka päivä minä unohdan kertoa että karvakilpailu on loppunut ja kolme henkilöä on voittanut palkinnon  Marja-Liisan palkintoa posti jo kuljettaa ja Marjan ja Marjon palkinnot löytävät tiensä voittajille  ehkä lauantain Turun näyttelyssä. Onnea voittajille ja kiitos osallistumisesta. Lupasin kertoa mikä minua eniten ärsyttää no se kun epäilen että joku minun koiristani käyttää samaa ripsiväriä kanssani sillä aina kun minä yritän laittaa ripsaria niin koirankarva liimautuu ripsiin ja siinä se sitten häiritsee silmää koko päivän. Taidan ostaa koirille oman ripsivärin.