Kilpailuun on tullut tähän mennessä vähän vastauksia joten tässä pieni muistutus asiasta. Kysymys kuuluu mikä on sinusta ärsyttävin paikka mistä  olet karvoja (koiran, kissan, kanin jne) löytänyt. Lähetä vastaus sähköpostiosoitteella arjapirttimaa@gmail.com ja liitä mukaan kuva karvanomistajasta. Parhaat palkitaan ja kuvat julkaistaan blogissani. Vastausaikaa 12.10.2012 asti.

Kuvassa iki-ihana Ani jonka karvat ovat levinneet mm. omistajansa hiusharjaan ja hammasharjaan ja moneen muuhun paikkaan mistä niitä ei luulisi löytvänsä ja jopa paikkoihin mistä niitä ei toivoisi löytävänsä. Ani on väsähtänyt tässä kesken vaalivalvojaisten.
Lisää vastauksia odotellaan jakakaa ihanat kkokemuksenne kanssamme.

Tässä uusin kirjahankintani, jonka löysin tuolta koiratarvikekirppikseltä netistä. Aivan ihana klasikko teos koiran käyttäytymisestä. Koirakirjastoni sai siis uuden helmen. Jos sinulla on koira-aiheisia kirjoja joista haluat luopua edullisesti niin lähetä poistia yllä olevaan sähköpostiini. Erityisesti minua kiinnostavat koiran käyttäytymiseeen liittyvät kirjat mutta  myös muut.