Ensinnäkin me päästiin tänään ulos toisen kerran ja se oli kyllä jännittävää ja me mentiin joka suuntaan ja sitten meidän mamma Bella heti hermostuu ja sitten tuo Bellan mamma vei meidät takaisin sisälle. Mutta sitten alkoi ruokailu ja me ei yhtään ymmärretä miksi äipällä on niin kutistunut syli kun mei ei tosiian meinata mahtua millään siihen vaikka me ollaan vierekkäin ja päällekkäin, katsokaa vaikka...

1486458.jpg

RUOKAA RUOKAA RUOKAA

No onneksi me ensin syötiin oikeaa ruokaa kupista koska eipä tuota maitoa olisi vatsan täytteeksi varmasti riittänytkään.

1486463.jpg

Meillä on jokaisella oma kuppi, mutta mamma laittaa varmasti parempaa tuohon kaverin kuppiin joten ihan pakko vähän maistaa siitäkin. Mutta kun ruokakupit ja maitosäiliöt oli tyhjennetty tuli yllätys, me saatiin kuppiin sellaista valkeaa ja paksua ainetta ja se oli kuulemma PIIMÄÄ ja voi että me tykättiin siitä se oli hyvää vaikka ei oltu ennen maistettu, me saadaan sitä kuulemma huomennakin. Ja sitten me pötkötettiin porukalla.

1486476.jpg

Leikkimatolla me pötkötetään ja nähdään unta visaisita tehtävistä.

Kohta meidän "iskä" on rakentanut meille terassin ja me päästään siihen ottamaan aurinkoa ja katsomaan miten ne isot koirat oikein pihalla touhuaa.Bella äiti pitää huolta että siitä tulee pennun kestävä.

1486511.jpg

Diwa seuraa rakennusta , sillä Diwan täytyy opiskella kaikki asiat mitkä koskevat pentuja, kun ei tiedä vaikka Diwasta tulisi kesällä äiti itsestäänkin.

1486517.jpg

Hyvä näyttää tulevan, aitaa vailla valmis.