Tänään arvovaltainen tuomaristo on istunut ja miettinyt korvat höyryten miten ratkaista valokuvauskilpailun palkintosijat. Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia jotka lähditte mukaan tähän leikkimieliseen kilpailuun. Olen saanut hienoja kauniita ja hauskoja kuvia. Leonberginkoirasarjassa kuvia tuli paljon ja sen sarjan voitto ratkeaakin vasta huomenna koska tuomaristo haluaa nukkua yön yli, jotta päätös on varmasti oikea. Sen verran leosarjaa voidaan valottaa, että sarjassa tullaan jakamaan myös kunniapalkinto. Kaksi muuta sarjaa on saatu tuomaroitua ja tässä tulevatkin voittajat:

Lemmikkini ja syksy: Tuomariston perustelut: Kuvassa tulee esille se asia, että syksyllä kaikki joutuvat pihatöihin, kun lehdet putoavat puista ja pihan siivous jos mikä on yhteistä tekemistä. Katja on hienosti ottanut lemmikkinsä mukaan syksyiseen puuhaan. Kuvassa on myös nähtävissä upeita yhteisiä muotoja kottikärryjen ja pupun välillä, esine ja lemmikki kohtaavat.

ONNEA KATJALLE  JA PUPULLE  HIENOSTA KUVASTA:

Toisena sarjana oli sitten koirani ja syksy.

Tuomariston perustelut: Tämä kuva miellytti tuomaristoa kovasti ja tässä kuvassa tulee hienosti esille syksyn pimeä puoli ja samalla se että ei niin pimeää yötä etteikö oman lemmikin silmät toisi valoa syksyn synkimpäänkin yöhön.

 ONNEA JENNI JA DONNA

Huomenna sitten ratkeaa leojen sarjan voitto. Voittajille ilmoitetaan myös sähköpostitse voitosta ja pyydetään yhteystiedot palkintojen lähettämistä varten.