Oltiin tänään taas metsässä ja voi että me kaikki nautittiin. BB ja Pilvi söivät kilpaa mustikoita ja olisivat syöneet vaikka kuinka ja paljon jos olisin niitä heille poiminut, mutta saivat kyllä itsekkin poimittua ja suunsa makeaksi. Välillä mentiin peräkanaa niin että hippulat mitä ne sitten ovatkaan vain vinkuivat, kylläpä suomenkieli on mielenkiintoista . Alan pikkuhiljaa oppia elämään tämän eroahdistukseni kanssa , sitä helpottaa kun olen saanut paljon iloisia viestejä penujen perheiltä ja kaikilla on mennyt tosi hyvin, pennut ovat syöneet ja kasvaneet ihan mukavasti ja perheen isot koirat ovat jo alkaneet selvitä järkytyksestä ja huomta että ne pikkuriiviöt eivät aiokkaan mennä pois vaan ovat pysyviä laumanjäseniä.

Nelsonin ja Mooseksen yhteiselo on alkanut sujua hyvin.

Mooses menetti "isoveljensä" keväällä ja nyt on sitten uusi kaveri saanut Mooseksen elämään vauhtia, ruokakin on alkanut maistua.

Mitäs me pojat.

Välillä pitää Mooseksen antaa tehdä isojen koirien juttuja ja silloin voi kertoa haikalalle kuka käskee.

Pilvi on aivan mahtava tyyppi, kun Pilveä yrittää kuvata se epäonnistuu aina paitsi joskus vahingossa, Pilvi ei koskaan tule kuvaan pyydettäessä tai ole sekunttia paikoillaan että ehtisi ottaa sen kuvan, mutta aina yhtä yllätystä kun sitten kuvaa muita koiria niin eikös lähes joka kuvassa ole Pilvi jossain kurksitamassa, vaikka ei itse tiedä Pilveä kuvanneensakkaan. Hassu pikku otus.

Lähdettiin mutikkaan, Pilvi meni jo.

Mikäs pieni tonttu se onkaan kuvan alareunassa no Pilvi

BB seisoo nätisti ja kukas se onkaan ehtinyt sinne vatsan alle, no Pilvi

Ja toiseen suuntaan ja jälleen joku Pilven hattara on BB n vatsan alla tulossa

Sieltä se tuli ja tuonne se meni.

Mustikan syönti kilpailut.

Nam nam

Mustikoista saa energiaa ja vauhtia

Laukkaa ratsu reima reima

Ei tuota Pilveä saa kiinni vaikka laittaa kaikki peliin.

Koirilla oli tosi hauskaa metsässä ja minullakin se taisikin jo tulla alussa mainituksi. Tiedän myös sen, että tuomarilla on hauskaa Elonäyttelyssä, koska Pilvi menee näyttelyyn ja olen ihan varma ei pysy pöydällä eikä neljä tassua maassa, luultavasi saamme paljon sääliviä katseita ja iloisia naamoja kehän reunalle, mutta minulla ja Pilvellä on varmasti hauskaa yhdessä.