Tänään on ottanut tosi koville, tuo onneton hammas ei vain ota parantuakseen, vaan särky sen kun vain on jatkunut,vaikka hammas on avattu ja suljettu ja olen jo ihan jäässä tästä kylmän veden litkimisestä. Tulin juuri äsken päivystyksestä ja täytyy toivoa, että tämä auttaisi ja särky häviäisi (juurihoito), sillä muuten Arjan pikku pikku hermot ovat matonkuteina. Mutta päivän pelasti tämä kun avasin sähköpostin, sillä siellä oli niin paljon hauskaa postia, että pakostakin tulin hyvälle tuulelle. Lähdetäämpä sitten purkamaan saamiani terveisiä Dimi perheineen oli lähettänyt hauskan kuvan eilisestä penturiehasta missä Dimi otti mallia Simbalta.

Pullopojat Dimi ja Simba ja melkein Juttakin.

Sitten oli tullut postia Oliverilta ja Oliver oli tavannut ensilumen sekä käynyt koulussa oppimassa asioita. Oliver taitaa jo kovasti odotella joulua kun muistutteli minuakin ,että kiltti pitää olla.

Lumihiutaleita hiljalleen sataa Oliverin selkään punaiseen.

Joulua odotellessa on kiva poltella kynttilöitä.

Seuraava posti olikin saapunut Hyvinkäältä Dicon perheeltä ja siellä oli vietetty syyslomaa. Tosin Dico pitää huolen, että perhe nousee samaan aikaan ylös kuin työaamuinakin, mitäs sitä turhaan aikataulua muuttamaan.

Dico tykkää olla sylissä ja taitaa siis olla sylikoiranrotua.

Kaverukset

Seuraava kirje oli saapunut Kokkolan suunnasta ja se oli tietystikkin Mandyltä perheineen. Mandyllä on hieno laituri mitä pitää vartioida ja sen tyttö tekeekin todella taitavasti.

Mitäs me tytöt.

Laiturin vartija Mandy

Sitten oli aivan pakko laittaa tämä kuva missä Mandy "jyrsii" takahampailla Samin nenää, kaikenlaisia tapoja leoillakin olen kuullut olevan,mutta empä moista hellyydenosoitusta ole aikaisemmin nähnyt.

Mandy niin tykkää Samista.

Kiitos kaikille kivoista kuvista ja terveisitä,näin sain tämä kova päivä hienon lopun.