Kaikkien koirien ja kissojen joululahjat on hankittu, naapureiden joululahjat on hankittu, minulle nuo naapureiden lahjat ovat yhdet tärkeimmät, sillä he ansaitsevat suuren kiitoksen joka ainoa joulu kun kestävät mukisematta meitä, haukkuvia naapureitaan. Kissat saivat monia pieniä ihania lahjoja ja koirat herkkuja ja leluja. Mitä KePo sai no meillä ei aikuisille ihmisille lahjoja osteta vaan annamme ne rahat aina johonkin hyvään kohteeseen siis omasta mielestämme hyvään kohteeseen, kuten kodittomien koirien  hyväksi kuten tänään. Lahjoja on ihan kiva antaa ja tietystikkin saada, mutta mielellään muistaa heitä jolla on vähemmän kuin itsellään. Metsälenkilläkin ehdittiin käydä, mutta oli niin kylmä, ettei voinut ottaa kuvia ja aika hämärääkin, ehkä huomenna kuvaamme. Sauna on lämpenemässä ja kohta aloitamme valmistautumisen pikkujoulujuhliin johon olemme saaneet kutsun tuonne Rymättylään, samalla vietetään Koirataidon läksiäisiä  sillä Koirataito muttaa Ilmarisiin, mikä meidän kannalta on tosi hyvä ratkaisu.

Mitään en ole syönyt , ja jos olenkin niin ihan vähän ja ainakaan pöydältä en ole ottanut ja jos olenkin niin ihan luvan kanssa (=Pilvi antoi luvan)

Nyt BB huijaa

Yhdessä otettiin ja yhdessä syötiin ja hyvää oli mutta liian vähän.

Oksennustauti jatkuu valtakunnassani ja viime yönä sen aloitti Lotta, tämä tauti näyttää menevän läpi koko porukan, onneksi nuo isot koirat eivät ole niin kipeitä kun Pilvi oli vaan selviävät sitä päivän paastolla. Tapasin ostosretkellä erään ystäväperheen ja heidän kaksi koiraansa olivat myös sairastaneet saman taudin, eli taitaa tosiaan olla paljon liikkeellä.