Tänään oli sitten viikko saatu taas "pulkkaan" ja oli levon aika, onneksi minulla oli sisään tehtyjä tunteja ja pääsin hieman aikaisemmin töistä näinä pakkaspäivinä, koska vaikka tiedän,että koirilla ei ole kylmä kopeissa niin minusta tuntui kuitenkin tosi pahalta jättää koirat pakkaseen ja lähteä töihin. Kopeissa on kyllä ihan lämmintä ja siellä koirat vetelivätkin sikeitä kun tulin kotiin iltapäivällä. Bella ei edes halunnut sisälle vaikka kuinka houkuttelin sillä Bellahan on ulkokoira ainakin omasta mielestään, no tuolla turkilla ehkä minäkin olisin. Meillä on meno muutenkin ihan mahdotonta, sillä Pilvi on oppinut lentämään, ai ette usko kylllä se on totta, ensin sohvalle, siitä sohvapöydälle, siitä tuolin kautta sängylle ja sitten toiselle sohvalle ja taas sänkyyn ja pöydälle niin että ihan alkaa pyöryttää. Jos vielä oppii kiipeämään verhoja pitkin kuin Löpö ja roikkumaan verhotangossa kuin lepakko niin on unelmieni täyttymys.. Olikohan tuo nimi Pilvi enne ja tarkoittaa että ei siinä jalat paljon maata kosketa. Meinasi alkaa ihan naurattamaan kun KePo meni päiväunille ja ei meillä tarvitse sitäkään yksin tehdä.

KePo peiton alla vieressä Lotta ja jalkopäässä Diwa ja apina ja Pilvi lentää kaikkien yli

Lotta lähti ja Milana tuli ja tässä Milana ja Pilvi tarkastavat nukkuuko KePo varmasti. Ja Diwa ja apina jatkavat seurustelua.

Kyllä minä osaan olla rauhallinenkin mutta se kestää vain hyvin lyhyen ajan.

LOTAN NEUVOLAPÄIVÄKIRJA  12 päivää astutuksesta

Nyt pitäisi pikkuisten blastuloiden olla jo päässyt perille kohdun onteloihin ja seuraavaksi niiden pitäisi siis alkaa etsiä itselleen sitä kasvupaikkaa. Hermoston kehitys alkaa myös kohta eli n. kahden viikon ikäisillä alkioilla. Lotta on voinut ihan hyvin, nukkuu kyllä aika paljon ja sekin on minusta taas ihan hyvä asia. Välillä täytyy kuitenkin kiivetä mamman syliin ja saada vähän hellyyttä ja silityksiä.

Voisitko leikkiä mun kaa?

Älä nuku leiki mun kaa!

JOULUTERVEISIÄ DONNALTA

Aivan viehättävä joulutonttu Donna

Tip-tap-tip-tap-tip-tap