Koira sarjani saa jatkoa tänään Diwan kuvauksella. Sanon aina, että Diwa on läheisriippuvainen koira ja minä olen se läheinen. Diwa kulkee aina perässäni, Diwa istuu vieressäni ja Diwa nukkuu vieressäni Diwa on aina mukanani. Diwa on isokokoinen narttu ja häntä pudottelee tasateen tahtiin kaiken mitä joku on pöydille unohtanut. Diwa on luonteeltaan vartioiva leo, eli puoluistaisi varmasti minua jos vain joku vaara minua uhkaisi. Diwa ei itse hakeududu vieraiden  ihmisten luo, vaan käy haistamassa vieraat ja lähtee omiin juttuihinsa. Diwasta on tullut laumamme pomo saatuaan pennut, aluksi Diwa oli aika ankara noille nuoremmille, mutta on nyt tasaantunut ja nuoretkin saavat reuhata eikä komennusta kuulu. Diwalla on aina pehmolelu suussa aamuin illoin Diwa kantaa "apinnansa". Käyn aina välillä hakemassa kassillisen pehmoja kirppikseltä jotta kannettavaa riittää, koska välillä nuoremmat katsovat mitä Diwan apina on syönyt. Diwa on itse hyvin leikkisä ja pentumainen ja jaksaa leikkiä kun kaveri vain on valmis. Diwa ei halua, että vieraat koirat menevät hänen tarhaansa jonka Diwa jakaa Lotan kanssa. Pihalla vieraatkin koirat saavat olla muttei Diwan tarhaan ole mitään asiaa. Sanon aina, että Diwa on hieman liian viisas koiraksi, sillä Diwa hämmästyttää usein minut tietämäällä ilman mitään sanoja mitä aion seuraavaksi tehdä, Diwa on myös hyvin tottelevainen koira ja Diwan ehdoton suosikki on suukon antaminen ja sillä mamma viimeistään heltyy. Minulla ja Diwalla on vahva yhteys ja Diwa on kyllä valoittanut sydämeni karhumaisella olemuksellaan.

Diwa lenkillä.

Minä etsin mammalleni aarteen. Diwa  taas on minun aarteeni.

TÄNÄÄNKIN SAIN KINGLY-postia, ja tänään postia tuli Moosekselta. Mooses poika on ollut loimailemassa ja nauttimassa maalaiselämästä.

Talven riemuja Mooseksen ja Santun mallilla.

On tainnut pienen leon parta huurtua, no ei voi oikein sanoa pienen on Mooses sen verrran korkeaksi kasvanut ja nyt kun korkeus on saavutettu ovat kilotkin alkaneet poikaan tarttua. Varmuuden vuoksi Mooses kävi eläinlääkärilläkin ja tutkittiin perusteellisesti kun kiloja ei meinannut tulla, mutta kaikki kokeet olivat hyviä ja lääkärikin sanoi, että ei huolta kilot kyllä tulevat aikanaan, sillä korkeus onkin jo riittävä. Ei poikaa laihaksi edes moitittu vain hoikaksi pojaksi, mikä kuulemma on hyväksi kun korkeutta on kertynyt noin paljon, kestävät nivelet ja lonkat paremmin.

Vauhtia näiltä kaveruksilta ei ainakaan puutu.