Tänään odotimme kovasti Dimin vierailua ja sieltähän se vauhdikas nuorimies tulikin käymään. Dimi on todella "punaruskea" poika, suorajalkainen ja iloinen vauhdikas nuori leouros. Bella-mamma tuli ensimmäisenä tervehtimään poikaansa ja sitten Milana tuli Dimiä leikittämään, koska Bella ei kauaa jaksaa painella vauhdilla kuten tuo nuoriso joukko jaksaa. Dmillä energiaa näytti riittävän vaikka muillekkin.

Minun lapseni tuumii Bella. Tuo meidän Bella taitaa olla kamelin sukua ainakin samanlaisia "reikiä" on turkissa kuin näkee noissa luonto-ohjelmissa missä näytetään kameleita. Kun Bellalta lähtee karva sen kyllä huomaa.

Mitäs sisko?

Me ollaan ihan solmussa.

Täällä tuoksuu hyvältä.

Pikäs kääpiö se sinä olet?

Dimi ja Milana

LOTAN NEUVOLAUUTISET 7 vuorkautta astutuksesta

Lotta on tänään käynyt pitkällä talvisella lenkillä, me käytiin ihan uudessa metsässä, koska Lotta joutuu hieman rajoittamaan riehumistaan muiden koirien kanssa niin haetaan jotain uutta kivaa nuuskittavaa lenkillä ollessa. Lotta on käynyt myös punnituksessa tänään ja lukemat olivat sitten 49,8 kg joten ihan hyvin silläkin puolella. Ruokalistalla oli tänään hevosta, possun munuaista ja vihanneksia ja peuranvasan luita. Kaikki syötiin hyvällä ruokahalulla.

Sylikoira Lotta

Herkkuja (sohvalla?) tarjolla.

On se niin hyvää.