Tänään meillä oli tarkoitus lähteä Biancan ja Pilven kanssa pentutreffeille ja samalla tavata Tarja ja velipoika Banjo. Treffit olivat tuolla Kuralan kylämäessä ja siellä oli tarkoitus tutustua erilaisiin kotieläimiin. Koiria olikin paikalle tupsahtanut toistakymmentä. Pilvi pääsee aina pentutreffeille koska on niin pieni että sopii pentujen joukkoon mainiosti. Päivällä vielä tarkistin Tarjalta, että klo 18 tavataan kyllä juuri niin, hoputin KePon liikkeelle jo klo 17 jälkeen, joten olimme paikalla heti puoli kuuden aikaan ja pian saapuikin Tarja ja Banjo no ei sitten muita saapunutkaan, sillä meille selvisi, että tilaisuus alkaa klo 19, no meillä oli aikaa jutella ja kuvata koiria ja kuunnella KePon kommentteja ja "kiitoksia" että oltiin tultu näin hyvissä ajoin paikalle. Meillehän ei juuri koskaan käy näin ja nyt taas kävi, tosi hauskaa, ihana kaunis ilta hyvää seuraa ja juomaakin kun käytiin lähikaupasta hakemassa lähdevettä ja koirat mukana mitä muuta sitä enää voi toivoakkaan, ja niin päiväkin oli ihan oikea. Banjo oli käynyt päivällä fysioterapeutilla joka kuntouttaa Banjoa varpaan murtumistapaturman jälkeen.

Banjo "akvaariossa" no ei vaineskaan vaan vesihoidossa.

Olemme juuri saapuneet hyvissä ajoissa perille Kuralan Kylämäen P-alueelle.

Hei tuolta tulee Banjo ja Tarja

Päästiinhän sitä tosi toimiinkin ja ensimmäisenä tutustuttiin tähän valkoiseen vasikkaan, paitsi Pilvi joka ei halunnut katsoa koko vasikkaa.

Tämä pienokainen taisi hämmästellä aidan takana olevaa joukkoa enemmän kuin toistepäin. Pilvi ei halunnut katsoa ruskeaakaan vasikkaa.

Välillä tehtiin taitotemppuja ja BB olikin tosi taitava tyttö, Pilvi ei halunnut tehdä temppuja.

Sitten saimme kaikki kärsiä, Pilvi ei halunnut katsoa possuja eikä myöskään kärsiä.

Banjo hävisi tuonne mennään perässä tuumii Pilvi. Pilvi olisi halunnut katsoa lampaita, mutta lampaat eivät halunneet katsoa Pilveä.

BB:n suuri ihastus.

Keskellä Pia punaisessa mekossaan, kiitos Pialle tästä kivasta penturetkestä.

Monta haukkua oli päässyt tälle retkelle.

Retki on tehty ja nyt autoille.

Kyllä vesi on hyvää kun sitä saa yhdessä juoda. Pilvi ei halunnut vettä.

Oli oikein hauska ilta ja luulen että koirillakin oli hauskaa. Sitten meillä kävi Max herra kylässä, Max kuuluu ensimmäiseen pentueeseeni eli on meidän Bellan poika ja Maxilla on myös isä joka asuu Kotkassa. Max oli juuri pudottelemassa kaunista tummaa turkkiaan. Tosi vauhdikas poika.

Max

Maxin lempinimi on ollut ihan pienestä lähtien Maxi isojalka.

Puhtaus on puoliruokaa.

Vauhtia on vaikka muille jakaa kun siskon kanssa painetaan kilpaa. Max on yksi pennuistani, joka sekoaa ihan täysin aina kun näemme, on ihanaa olla koiran palvonnan kohde. Kiitos Sadulle ja Petrille vierailusta.

Tämän illan puolivuosikkaana on ilo esitellä ihan poika Hämeenlinnasta. Vaikka olen leikilläni kutsunutkin Lukea lampaaksi, niin kyllä tästä pojasta kuoriutuu ihka oikea upea leonberginkoira.

Belunan Fazer Bernad "Luke"

Turkissa löytyy

Mustanaama tumma silmä.

Mihin se Rico meni pitääkö minun nyt olla tarkkana.

Kyllä minä todistan teille etten ole mikään lammas vaan minä olen

"susi" joka juoksee huimaa vauhtia

Minua ei saa kiinni kukaan minä voitan kaikki.

Kiitos Tiina kuvista aivan valoittavia kuvia. Tänään olikin monen moista tapahtumaa ja päivä oli onnistunut.