Tänään Lotta sai vieraita ja mekin siinä sivussa saimme nauttia aivan ihanan pariskunnan seurasta. He olivat matkustaneet pari tuntia päästäkseen tapaamaan Lottaa ja kyllä Lotta sai rapsutuksia ihan ylen määrin ja vielä herkkujakin oli tuliaisena, herkut tosin jaettiin kavereiden kesken. Hauskaa oli jutella koira-asioita niin innostuneiden ihmisten kanssa, joilla oli monista asioista hyvin samankaltaiset näkemykset kuin itsellänikin. Kiitos kovasti vierailusta. Lotalle muistutuksesksi tietystä pienestä toiveesta pentuhuoneeseen ilmestyi uusi asukas tuomaan Lotalle onnea tärkeänä hetkenä.

Lotalle ja vauvoille onnea. Lotta kiittää ja muistaa lämmöllä teitä. Toivottavasti pian taas tavataan.

Kaikki haukut kiittävät maukkaiasta herkkupaloista ja olipa hauska sunnuntai päivä ja niin rentouttava. Huomenna minun on pakko lähteä taas Siuntioon ja nyt kyllä se on hieman vasten tahtoista vaikka siellä hauskaakin on, mutta en millään hennoisi jättää Lottaa kolmeksi päiväksi no teidän että Harry hoitaa Lottaa kyllä aivan hienosti mutta.....

LOTTA-PULLUKKA

voi tänäänkin ihan hyvin ja oltiin lenkillä, tosin tänään taas vartioitiin kotia kovasti ettei vain jouduta liian kauas, liekö jännittänyt noiden vieraiden tuloa. Ruoka on syöty tosin hieman verkkaisesti mutta kuitenkin, luiden sijasta Lotta sai tänään jauhettua broilerin siipeä, mutta eihän se ollut ihan yhtä hyvää kuin kunnon siivet. Kuinka koira voikaan olla niin hellyttävä kuin tuo Lotta tällä hetkellä on.

Lotta ja Kepo päiväunilla.

Nyt täytyy mennä pakkaamaan laukut aamua varten ja kirjoittaa Kepolle ohjeet koirien hoitoa varten. Lotan terveiset välittyvät myös SIuntion Kylpylästä aina jossain vaiheessa päivää.

BELUNAN KINGLY MORIZ "Moose"

Moose oli tänään Lahdessa näyttelyssä ja menestyikin ihan mukavasti NUO EH4, arvostelussa Moosen päätä kehuttiin komeaksi ja pitkälinjaiseksi ja kulmauksia erinomaisiksi lisäksi hampaat ja korvat olivat ok. ja askeleen pituus hyvä.

Moose vahdissa

Tuomari kopeloi.

Hienoa Moose ja Teija