Tänään jouduttiin sitten toden teolla taas tekemään lumitöitä ja koirat väistelivät parhaansa mukaan tuota lumilinkoa millä KePo mennä ajeli ja lumi lenteli ja minä perässä kolan kanssa. Piha tuli vauhdilla hoidettua ja kaikki hyvin. Kun palattiin sisätiloihin niin huomasin, että olin saanut mieleistä postia tällä kertaa Mooseksen perheeltä tuolta Tampereen suunnalta, missä Mooses elelee Santtu-leon ja Mikon sekä Sadun kanssa. Poika on kasvanut hitaasti mutta varmasti ja on kuulemma aika "äijä" lainatakseni Sadun sanoja. Tytötkin ovat alkaneet Moosesta kiinnostaa. Mooseksessa on jotain sellaista herkkää surumielisyyttä mikä miellyttää minua kovasti, Mooses on jotenkin niin herkkä koira.

.

Belunan Kingly Moses "Mooses"  "Mou"

Leijonakuningas Mou-Mou

Mooses poikkesi pentuna täysin väritykseltään muista pennuista, oli sellainen tumma pentu ja kutsuttiinkin Moosesta pentuna leikillisesti Belunan  mustalaiseksi.

Tässä kuvassa on sitä herkkää surumielisyyttä ja katse joka katsoo syvälle sydämeen.

Sydänten murskaaja Mooses.

Kohtahan nuo Belunan ensimmäiset pennut sitten täyttävät  3 vuotta, en koskaan unohda sitä hetkeä kun ensimmäinen limainen "pakkaus" oli putkahtanut mailmaan ja se saikin sitten myöhemmin nimekseen Milana. Mooses syntyi pentueen kolmantena klo 10.05 ja painoi tasan 700 g.