Aloitetaan nyt ihan alusta tuo eilinen päivä kun se oli niin hieno päivä Belunanlasten suhteen. Aamulla klo 5.45 lähdettiin kohti Porvoota ja matka sujui rattoisasti  Matkaseuralaisten kanssa jutellessa. Perillä oltiin hyvissä ajoissa ja leiri pystyyn.

Viereiseen "ruutuun" ilmestyikin pian yllätys Barbin muodossa.

Barbi keskittyy.

Ensimmäisenä kehään pääsi ekakertalainen Perla ja kyllä siinä oli Perla hieman ihmeissään noissa Tarjan askelkuvioissa jotka alkoivat ristiaskel ristiasekal...

hyppy hyppy. Hienosti Perla kuitenkin selvisi näistä kuvioista .

Perlan arvostelu: Hyvänkokoinen narttupentu. Hyvät mittasuhteet ja tyypilliset kulmaukset. Oikean mallinen pää, joka kuitenkin vielä kovin kapea. Erinomainen maski. Valkoinen rintamerkki. Hyvä selkälinja. Lupaava karva. Reipas, hyvä luonne. Hyvät sivuliikkeet. Vielä kapea edestä ja takaa.

Reipas tyttö tuo Perla olikin.

Mitä se Kepo oikein katselee kun piti koiria eikä noita toisia tätejä.

Leiri koossa taas.

Sitten onkin Paloman vuoro päästä esittelyyn

Ja Paloman arvostelu: Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet. Päässä hyvät linjat, mutta tulee vielä täyttyä iän myötä. Tässä kehitysvaiheessa vielä hieman takakorkea. Sopivat kulmaukset. Ikään sopiva runko. Hyvä luusto. Oikeanlaatuinen karva, joka ei vielä täydessä pituudessa. Hyvä luonne. Lupaavat sivuliikkeet. Liikkuu löysästi edestä, muuten hyvin.

Tällä kertaa liikkeelle lähdetti  pitkällä loikalla ja ristiaskeleet seurasivat sitten myöhemmin.

Takapäät.

Seisoo niin kauniisti.

JUN ERI 3 +SA hienoa Paloma ja Tarja.

Seuraavana liikkeelle lähti sitten Barbi ja siinä onkin urheilullinen tyttö, joka harrastaa myös rallitokoa.

Barbikin on nyt kauniisti kehittynyt ja sai tänään ERI:n
Barbin arvostelu:
Erinomainen tyyppi. Oikealinjainen pää. Riittävän vankka tähän kokonaisuuteen. Riittävät etu ja takakulmaukset. Hyvä luusto. Rungon kehitys vielä kesken, ja näyttää rungottomalta johtuen kovin lyhyestä karvasta. Erinomainen luonne. Hyvät sivuliikkeet. Löysä edestä.

Miksi tuo täti kopeloi?

Tuulitukat vauhdissa.  Ida jos näet tämän niin lähetä Barbin arvostelu minulle.

MInun hyvä ystävätterini Porvoosta oli myös tullut minua tapaamaan ja heti vapaat kädet saivat koiran hoivattavakseen ja Perlalle sekin sopi hienosti. Hely oli tosi ihana nähdä sinua.

Sitten oli valioiden vuoro päästä kehään ja BB:kin pääsi esiintymään.

Bianca ja KePon handleri

Sitten juostiin ja kentänreunalla kommentoitiin hyvin se juoksee tuon lihapullan kanssa no onhan noita kiloja minulle kertynyt mutta etttä lihapulla?

Arvostelu: Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet. HYvä narttumainen pää. Sopivasti kulmautunut edestä ja takaa. Vahva luusto. Oikeanmallinen vankka runko. Hyvä karva. Erittäin rauhallinen luonne. Saisi liikkua hieman pirteämmin. Hyvät sivuliikkeet. Aavistuksen kapea takaa.

Kukaan ei usko että  BB on meidän ylivoimaisesti vilkkain koira, kotioloissa jopa rasittavan vilkas, mutta näyttelyissä todella todella rauhallinen.

Helppokoira liikkua missä vaan.

Ratkaisun odotusta ilmassa.

Mitä' nyt tapahtui?

Hienoa BB sinä voitit olet ROP-koira JIPII mamma on niin iloinen.

Meidän muru.

Belunan Fazer Bianca VAL ERI  VAK 1 SA PN 1 ROP

Onnea Paloma hienosti meni.

Onnea Perla eka kerta tosi hienosti.


Kiitos Tarja seurasta.

Perla Paloma ja Bianca yhdessä Tarjan kanssa.