Tänään sitten vietettiin ensimmäistä lomapäivää ja se tarkoitti rankkasadetta heti aamusta alkaen ja olipa niin pimeä päivä että olisi tarvinnut ihan valot, mutta eipä tullut valoja ja kun lähettelin naapuriin viestiä, kun puhelimella ei voinut soittaa kuin hätäpuheluita kenttä kadonnut, eikä inspiroinnut lähteä rankkasateeseen sitä hakemaan, niin sain kuulla että jo kaksi viikkoa sitten oli ilmoitettu kirjeellä, että sähköt katkaistaan no niin eipä ollut käynyt pikku pikku silmään tuokaan asia. Piti sitten lähteä hammaslääkäriin jäi muuten meikkaamatta kun ei kertakaikkiaan nähnyt kunnolla, no tulomatkalla sitten lensi tuulilasiin kivi ja se hajosi, joten kyllä tunsi olleensa lomalla oli noita tapahtumia sen verran paljon.

Milanan mamma-blogi 59 vrk

Milana voi paksusti ja nukkuu suurimman osan päivästä, no sadepäivä väsytti. Maitoa valuu tisseistä ja läähätyttää. Välillä on nälkä ja sitten taas ei maistu. Pienellä lenkillä käytiin ja naapurin kissakin tuli vastaan, mutta ei jaksanut innostua Milana siitäkään. Naapurin Ingalle piti vähän kuitenkin häntää heiluttaa ja sitten oli pakko käydä keskelle tietä lepäämään. Kun tänään ei voinut tehdä oikein mitään niin otettiin sitten kuvia automaattiasetuksilla pimeässä.

Milana kiipesi meidän sänkyyn

Mitäs tuolla pihalla tapahtuu?

Ihan sama mä otan päikkärit.

Mua niin väsyttää.

Sitten muutama kuva eilisestä Erkkarista, Mooseksen lisäksi näyttelyyn osallistui toinenkin Belunan Kingly pentueen poika eli Moose.

Belunan Kingly Moriz "Moose"

Helteestä huolimatta jaksaa juosta, sekä emäntä että koira

Kauniilla askeleella.

Kaunis tumma leouros

 

Tarjalle kiitos kuvista kun en itse päässyt paikalle, niin onneksi on ystäviä, jotka tietävät, että Arja arvostaa kuvapostia.