Tänään oltiin Lotan kanssa ultrassa ja IHANAA tai oikeastaan enemmän kuin IHANAA, meille tulee vattuvarpaita, suloisia karvavauvoja, Lotta nimittäin odottaa vauvoja. En ole halunnut tätä vielä julkaista kun halusin ensin varmistua, että vauvoja on todella tulossa, mutta nyt se on varmistunut ja kun kerroin eläinlääkärille, että viimeksi kun Lotta odotti niin muistutti isoa rupisammokkoa  ja sai sitten 11 kaunista vauvaa niin nyt sitten kuulemma on odotettavissa valas, joten taitaa minulla olla hieman työntäyteinen loma odotettavissa. Mutta nyt täytyy jo kertoa komeasta sulhostakin joka meillä vieraili tuossa 21.11. Vaikka nuoriherra oli ensimmäistä kertaa asialla niin ei siinä neuvoja tarvittu kun poika hoiti asiat kuntoon Lotan kanssa. Uros astui todella hyvin.

Rakkautta ilmassa

Nyt mennään ota kiinni jos saat

Leikit sä mun kaa kotia

Sä tuoksut niin hyvältä

Leikitään vaan kotia

Belunan Kingly Moriz "Moose"

Kiitos Teija, Masa ja Moose vierailusta ja terveisiä tulevalle isukille.

Moose on minulle hyvin rakas uros, sillä onhan Moose ensimmäisestä pentueestani ja oma kasvattini eli Moose on Milanan veli. Moose on luonteeltaan hyvin avoin uros ja hyvin ystävällinen kaikkia kohtaan. Moose harrastaa mm. uintia, kärryjen vetoa ja monet lapset ovat Moosen kyytiin päässeet erilaisissa tapahtumissa. Moose asustaa Sipoossa Niemen Teijan ja Masan kotona. Teija antaa mielellään lisätietoja heidän upeasta pojastaan.

Carlotta Leo von der Seewiesen ja Belunan Kingly Morizin  vauvojen odotetaan syntyvän viikolla 4 / 2012, eli ihania kevät vauvoja odotettavissa.

We have a wonderful new`s. Lotta visit ultrascann. Lotta is pregnant. Puppy`s expeckt to born 21-23.1 2012.