vai miten se nyt olikaan? Pilvi oli taas tänään agilityssä ja vauhtia tosiaan riitti tälläkin kertaa. Ensin harjoiteltiin eri esteitä, muuria, pussia, putkea, hyppyestettä, pöytää ja pituusestettä ja sitten ryhdyttiinkin vaikeampaan puuhaan nimittäin tekemään valssikäännöksiä. Käännöksen teki kyllä ohjaaja eikä koira ja meinasipa siinä mennä jalat solmuun kuten valsissa ainkin. Minusta on aivan ihana käydä Pileven kanssa tuolla treenaamassa kun Pilvi on niin iloinen ja tekee kaikkea vauhdilla. Huomenna mennään lihan hankinta retkelle, menemme hakemaan naudanmahaa ja lohta sekä broilerinsiipiä.Tänään kun tulin töistä satoi rakeita ja meidän pihalla syksy on laskeutunut kaikkialle,maa on peittynyt  ruskeisiin lehtiin. Taitaa talvi tehdä todenteolla tuloaan.

Viime viikolla kun en päässyt kursille olviat Pilvi ja Harry yhdessä ja vauhdilla Pilvi tuli renkaan läpi mutta sitten..

kysyttiin vauhtia ohjaajalta, tämä ei kuitenkaan ole vielä se valssikäännös vaikka jalkojen asento sellaista voisi kertoakkin.