Tänään meillä oli pentumainen päivä, jo aamusta aloimme odottelemaan koska se Jyry poika saapuu ja puolen päivän paikkeilla Jyry perheineen saapuikin pihamaalle. Sieltä saapuikin oikea pikku Enzo, vilkas, eläväinen ja rohkea pikkuleo. Bianca iloitsi heti veljen saapumisesta,kuten äiti-Lottakin Pilveä unohtamattakaan. Kahviteltuamme lähdimme sitten tuonne Pian järjestämään (Dreamsdogs) penturiehaan tuonne Kaarinaan. Paljon koiria olikin saapunut paikalle, oli pientä koiraa ja keskikokoista koiraa ja ja sitten meidän jättiläiset, paikalla oli Biancan ja Jyryn lisäksi Banjo ja kyllä kaikilla oli tosi hauskaa, siinä tutustuttiin monen moiseen pikkukoiraan. Pian tarjoilut olivat taas vertaansa vailla, sanalla sanoen suussa sulavia. Kun päästiin takaisin kotiin, niin ajattelimme, että taitaa sisarukset ollaväsyneitä, mutta ei hieman ruokatankkausta ja taas alkoi villi meno. Uskomattoman kauna sisarukset jaksoivat painia ja juosta kilpaa "karusellissa" mikä on selvästi Biancan ykkösjuttu kun leikitään. Välillä viruteltiin varpaita juoma-astiassa ja taas alkoi meno. Jyryä tulivat tervehtimään myös Luna, Bella ja Milana, eikä Jyryä yhtään pelottanut vaikka koiralauma ympärillä vain lisääntyi. Huikean hauska päivä josta otettiin monta sataa kuvaa, mutta kun latasin niitä koneelle niin juuri ennen loppua loppui akku kamerasta ja kaikki olisi pitänyt aloittaa alusta, mutta koska tässä talossa on nyt myös väsyneitä ihmisiä eikä ainoastaan koiria niin tästä tuli jatkokertomus, kuvat seuraavat huomenna. Kiitos Jyrylle perheineen, että jaksoitte tuoda Jyryn näytille oli tosi kivaa, kiitos myös Tarjalle ja Banjolle hauskasta seurasta penturiehassa.

Hei Jyry tervetuloa.

Pilvi ja Jyry

Sisko ja sen veli

Veljekset Jyry ja Banjo

Tervetuloa penturiehaan

Hiekkalaatikolla on hauskaa

Yhä ylös yrittää kasan päälle kiipeää.

Tarjan tasku aina on niin arvaamaton.

Uusi kaveri

Taas uusi kaveri

Monta uutta kaveria

Kivoja ihmisiä ja pieni uusi kaveri

Lisää kavereita

 

Lisää kavereita

Tuohon minä haluan tutustua

hei lähde leikkimään

Jyry terhakkana

Ensimmäinen yhteikuvan yritys, olihan ne jus rivissä.

Samassa kuvassa Bianca, Jyry ja Banjo

Sisarukset

Pian herkkupöytä

 

Pia jakoi kaikille osallistujille yllätysherkkupussin ja löytyipä sielä kiva pallokin. Arpajaisetkin pidettiin, mutta onnetar ei siltä osin suosinut meitä.

Kotiin palattuamme meitä olikin vastassa tämän kaltainen laulukuorio.

Rapsuta rapsuta rapsuta

Milana kyselee Jyryn kuulumisia

No niin nyt saitte nähdä kuvia meidän hasukasta päivästä. Bainca nukkui koko yön yhdessä ja ainoassa paikassa ja katsoi minua aamulla onko pakko nousta ylös sillä mua VÄSYTTÄÄ, sii aivan ihanan hauska päivä.