Ihana viikon vaihde edessä ei mitään sovittua saamme tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa kuten, siivota, rakentaa hieman vielä aitaa, siivota, lämmittää saunan, siivota, harjata koiria ja hieman siivota ja pestä pyykkiä ja vaikka hieman siivota. Onhan tuota tuossakin ohjelmaa. Bianca oli tänään mummin hoidossa Ruskolla ja oli kuulemma ollut ihan kiltisti. Kiitos vain mummille hyvästä hoidosta. KePo onkin ensi viikolla talvilomalla joten koirillakin on lomaa. Milanan odotettu juoksu ei ole vielä alkanut mikä on toisaalta hyvä, sillä on nuo kelit hieman jäiset lasten tekoa ajatellen. No elämme jänittäviä aikoja. Tänään meillä on myös nimipäivät, sillä nimipäiviään viettää Kaino kattimme, joka on kissoistamme ensimmäinen.

Päivän sankari katselee minkälaiset on kelit nimipäivänä, ei pääse ulos ei.

Onnea Kaino sulla on nimpit. Kaino katti on sellainen, että Kainoa saa silittää jos Kaino haluaa jos Kaino ei halua tulee heti piikkipussista. Muut kissat eivät koskaan mene Kainon lähelle.

Tässä pyysin Kainoa hymyilemään.

Kainon kanssa nimipäiviä viettävät veljekset Huli "Rampe" ja Vili "Naukkis", en tiedä miksi veljeksille annettiin nimet Huli ja Vili kun niitä on aina kutsuttu Rampeksi ja Naukkikseksi. Kaino on sitten aina ollut Kane ja Neste Diesel on ollut Löpö tai aika usein myös Mustalainen.

Naukkis

Kissa joka ei koskaan ole väistänyt yhtään koiraa ei omaa eikä vierasta.

Hyvin oman arvonsa tunteva kissa. Kissa jolla on paljon sanottavaa, kulkee aina naukuen.

Meidän ihana Rampe poika joka on kaikkien kaveri ja aina ystävällinen  ja jonka mielestä parempaa asiaa ei voi olla kuin nukkuminen ja syöminen. Pilvi ja rampe ovat ylimmät ystävät.

Taidan vaihtaa peti paikkaa kun tuli häiriöitä kesken ilta unien.

Saiskohan tässä nukkua rauhassa.

Rampe ei talvella edes katso ulos Rampe ulkoilee vain kesällä, mutta silloin on hyvä hiirikissa, tuo myös myyriä ja kerran jopa kyykäärmeen.

Löpö, Löpöstiina, Mustalainen.

Kissa joka haluaa olla sylissä aina kun se on mahdollista.

Kissa jonka turkki on kuin untuvaa.

Löpö on pieni kiusanhenki, kiusaa kaikkia muita ja erityisesti Pilveä

Ihana untuvakasa

Ruoka maittaa Löpöllekkin.

Löpö ja Rampe.

Tämä ilta oli kissojen joten kaikki koirajuttuja odottavat saavat odottaa huomiseen.