Tänään sitten oltiin Turun näyttelyssä ja kokonainen päivähän siinä kyllä vierähti, paljon oli koiria ja ihmisiä liikkeellä. Paljon tuttujakin oli mutta ei näissä näyttelyissä kovin paljon ehdi tuttujen kanssa jutella mutta muutaman sanan kuitenkin ehtii vaihtaa.  Paljon kauniita koiria oli leokehässäkin tänään ja meiltä mukaan oli otettu ihan karvaton Milana ja sitten paksukainen nimeltään BB. Kaikien hienointa ooi, että BB ja Milana kumpikin saivat ERINTuomarina toimi Fernando Madeira Rodriques Portugalista.

Bongattiin tuttuja


Sitten jouduttiinkin kehään, sillä Tarja oli luvannut että saan viedä Banjon kehään ja se oli minulle kunnia tehtävä.

Seisoo niin kauniisti

Kukan tuo mies mahtaa olla kun ei mitenkään esitellyt itseään tuumii Banjo no se tuomari.

Sitten pistettiin juoksuksi.

Askeleessa löytyy

Omaa kivaa kahdestaan.

Teijan  ja Moosen yksityinen hetki.

Kaunis poika tuo Moose

Moosekin sai arvosteluksi ERIN.

Belunan Kingly Moriz "Moose"

Siinä sitä seisotaan kauniisti,

Ja sitten täyttä vauhtia eteenpäin

 Ja taas kehässä

Hammastarkastus menossa BB:llä

Vähän juostiinkin. Arvostelussa oli seuraavat hyvät asiat mainittu. Kaunis narttumainen pää. Kaunis runko, hyvä turkki. Pari asiaa oli mitkä eivät nyt olleet niin hyviä kuten, että BB:llä on hyvin lyhyt nokka. (Olen erimieltä tästä asiasta mutta tuomarin sana on laki). Sijoituksena JUN ERI JUK 3

Sitten vastuu kuvauksista jäi KePolle ja tässä täytyy sanoa lyhestä virsi kaunis, KePo oli sitten saanut otettua yhden kuvan meistä kehässä. Milanan arvostelussa sitten taa oli Seuravaa sanottu: Kaunis narttumainen tyyppi. Melkohyvä ilme ja pää   ja hyvä kaula. Hyvä etuosa ja kaunis runko, hyvä ylälinja ja häntä. Takaliikkeet hyvät vaikka hieman kapea. Sijoutuksena AVO ERI.

Tässä taas poseeraa Virpin kanssa yksi kauneimmista uroksista nimittäin Milanan tuleva sulho Yestas Enzo, pientä vipinää näytti olevan kun Milana ja Enzo kohtasivat, taitaa kemait kohdata hyvin.